Основни изисквания:
• 2-годишен опит на такава позиция;
• Образование в сферата на ресторантьорството и туризма (предимство)
• Отлични организационни умения;
• Дисциплинираност, отговорност, коректност;
• Умения за планиране на времето;
• Бърза, рационална, безпристрастна преценка;
• Комуникативни умения;
• Мотивация и умения за работа в екип;
• Позитивна нагласа, желание за самообновяване и развитие.
Отговорности и задачи:
• Участва активно в създаването и обновяването на менюто.
• Организира и следи за протичане на цялостния процес на работа в кухнята;
• Разпределя ежедневно конкретните задачи на подчинения му персонал в кухнята.;
• Поема отговорност за представянето на служителите;
• Познава отлично организационната структура на кухнята и работи успоредно с всички нейни звена.
• Познава в детайли всички аспекти от работния процес;
• Полага старание за постигането на високи оперативни резултати за ресторанта;
• Работи отговорно със служебното оборудване и инвентар;
• Участва активно с предложения за оптимизиране на работния процес;
• Поддържа високо ниво на хигиена на работното място;
• Поддържа изрядна документация.
Ние Ви предлагаме:
• Атрактивно, справедливо и редовно заплащане, нарастващо спрямо личните качества и постигнати резултати;
• Трудов договор на пълен работен ден;
• Динамична и предизвикателна работа, в която да покажете и доразвиете уменията си;
• Работа сред млад и позитивен екип;
• Коректно отношение