Търсене  
Търсите работа?
Офис Администратор/ка
ИНТЕЗА ООД
гр.София

Професията на готвача става все по-атрактивна и привлича все повече амбициозни хора. Заплатите в бранша са добри, придружени са с бонуси и гарантирани осигуровки. Ако и вие искате да бъдете готвач в София, разгледайте обявите за работа, публикувани в Zaplata.bg.

Какви обяви за готвачи в София ще откриете в раздела

Обявите за работа предлагат възможности за реализация в София както за начинаещи в професията, така и за опитни, доказали уменията и майсторството си готвачи.

Предлаганите позиции са в:

Повечето работодатели предлагат специализирано професионално обучение и възможност за развитие и усъвършенстване на нужните умения и навици. За позицията на помощник-готвач можете да намерите работа и без да имате предварителен опит.

Какви документи са ви нужни, за да работите в ресторант

Естествено – на първо място е нужно да притежавате документ за професионална квалификация. Допълнителните специализации и обучения ви носят несъмнено предимство. Личната здравна книжка е другият специфичен документ, който е необходим когато сте на работа в кухнята на което и да е заведение за обществено хранене.

При подписване на трудовия договор е нужно да имате молба и лична карта, трудова книжка, медицинско свидетелство, може би ще ви поискат свидетелство за съдимост.

Какви са особеностите при работа в заведение

Работата на готвача е отговорна и натоварена. Изпълнява се под напрежение и при силен психически стрес. Горещината и влажността в кухнята също допринасят за умората и физическия дискомфорт. Майсторът има на разположение добре обучен екип, но той е лидерът, от него се очаква да е не само добър организатор, но и творец.

Професията е силно конкурентна – особено в София. Затова пък наистина добрите получават не само добра заплата, но и слава.

Защо да търсите работа за готвач в София чрез Zaplata.bg

Защото Zaplata.bg предлага актуални обяви на реални работодатели за позиции в кухните на различни заведения и ресторанти. Платформата ви дава предимството да отсявате само работните места, които ви интересуват, и да кандидатствате за тях лесно и бързо.

Zaplata.bg ви предлага помощ при създаването на мотивационно писмо и трудова автобиография (CV). Ползвате опция за автоматично кандидатстване, което е гаранция, че няма да пропуснете интересна възможност с добра заплата.

Мечтаете за добро място за готвач в София? Заповядайте в Zaplata.bg!