Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
ТЪРГОВЕЦ – КОНСУЛТАНТ
ИНТЕЗА ООД
гр.София

Обяви за Работа за Ремонт, Сервиз, Поддръжка

Добавено в Избрани
Германия / 03 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 20 Юни
Добавено в Избрани
от 5400 до 6200 лв. бруто
Германия / днес
Добавено в Избрани
от 2135 до 2135 лв. бруто
гр.София / 15 Юли
Добавено в Избрани
от 6200 до 6400 лв. бруто
Германия / 12 Юли
Добавено в Избрани
от 2700 до 3300 лв. бруто
гр.София / 12 Юли
Добавено в Избрани
от 3200 до 4500 лв. бруто
Франция / 10 Юли
Добавено в Избрани
от 1600 до 1800 лв. бруто
гр.София / 27 Юни
Добавено в Избрани
гр.Пловдив / 20 Юни
Добавено в Избрани
от 2200 до 2800 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 1300 до 2500 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 2500 до 2500 лв. бруто
гр.София / 15 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 3500 лв. бруто
гр.София / 15 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 11 Юли
Добавено в Избрани
гр.Пловдив / 11 Юли
Добавено в Избрани
Франция / 11 Юли
Добавено в Избрани
от 2700 до 3200 лв. бруто
гр.София / 11 Юли

Ремонт, сервиз и поддръжка

Една от престижните и уважаваните професии в нашата страна през годините е била и продължава да е тази на техниците. Тяхната работа в най-общи линии е свързана с ремонт, сервиз и поддръжка, като някои от тях са специализирани в извършването на строго определени видове поправки, докато други се занимават с по-широк кръг от дейности.

С какво е свързана работата на техниците

Хората обичат да казват, че майсторите имат занаят и това действително е така. Дейността в този бранш е свързана с доста технически и инженерни умения, което не е присъщо на всеки, а се изисква изключително детайлно техническо мислене и силно развито чувство за логика.

Какво представлява работата като поддръжка

С тази дейност обикновено се занимават техниците, които имат по-общи познания в областта, без да са специалисти в конкретна сфера на техниката и електрониката. Повечето големи компании и хотели поддържат на щат поне един служител, който да се занимава с тази дейност.

Това не изключва в отделни случаи да се потърси по-тясно специализиран майстор, който да извърши дадена ремонтна дейност, но означава, че в по-обикновени ежедневни ситуации винаги ще има служител с по-сериозни познания,който да посреща дребните повреди и да извършва по-малките поправки.

Какво ни е нужно, за да работим в сервиз

Работата в този бизнес обикновено е по-атрактивна като работно време, възможности за развитие и като трудово възнаграждение в сравнение с работата по поддръжката. За да се реализирате в тази сфера е необходимо:

  • Образование (за някои от длъжностите е достатъчно профилирано средно образование, докато за други е нужно да сте завършили инженерна специалност);
  • Опит (винаги е изключително важен, освен ако не става дума за стажуване или чиракуване);
  • Желание за придобиване на нови умения;
  • Известна физическа подготовка (по-точно сръчност);
  • Логическо мислене;
  • Страст към технологиите.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

В този раздел на Zaplata.bg ще имате възможност да се запознаете с цялостното състояние на сектора, да откриете какво се търси и предлага. Ще видите всички налични обяви за работа в областта, като някои от тях могат да са и от други населени места, в зависимост от това какво търсите.

Ще получите ясна представа за това в какви граници варират средните заплати в сектора. Ще видите какъв тип служители и помощници се търсят най-много, какви са изискванията за образование, опит, възраст и умения.

Разгледайте още:

Обяви работа Шумен Работа за Бургас Учители в чужбина обяви за работа

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.