Търсене  
Търсите работа?
Служител в склад/order picker
ОТТО Уърк Форс България ЕООД
Холандия

Работа в Бургас

Все повече млади хора се отправят към големите градове на страната. Възможностите за намиране на атрактивна и добре платена работа в Бургас поставят града на едно от челните места в България. Бургас привлича с:

Каква работа можем да открием в Бургас

Туристическата индустрия традиционно е сред най-добре развитите в града, като тя е една от водещите сфери, към които се насочват трудещите се. Някои от най-големите български курорти, като например Слънчев бряг, се намират на една ръка разстояние, а това е сред водещите пера в родното стопанство.

Пристанището на града също се оказва магнит за работна ръка. То е най-голямото в страната и е една от входните врати за внос и износ на китайски и други стоки към Европейския съюз.

Както навсякъде, тук също ит секторът е сред най-динамично развиващите се. Той предлага изключително висок стандарт, който не отстъпва на този в страните от Западна Европа.

Кои са най-предпочитаните сфери

Традиционно е най-висок интересът към IT сектора, което е тенденция във всички по-големи градове на страната. Голямо е вниманието и към туристическата индустрия, която се радва на изключително добър ръст. В околността се намират второто най-голямо летище в страната, както и някои от най-големите български курорти.

Какви са предимствата на града

Градът има несъмнено доста предимства, което го превръща в желано място за живеене и реализация. Работните позициите, които се разкриват в различни сектори на икономиката, привличат все повече млади хора от страната и чужбина. Бързият икономически растеж се усеща във всяка една сфера.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg ви предлага най-голямото разнообразие от оферти когато говорим за свободни работни места. Тук можете да се запознаете с цялостното състояние на трудовия пазар на града, така че да добиете представа какво се търси и предлага.

Работните заплати в Бургас отстъпват на тези в София, но все пак са сред най-високите в страната. Като се имат предвид и по-ниските цени на стоките и услугите в града, стандартът на живот тук не отстъпва на този в столицата.

Тук ще видите обяви за работа, които обхващат всички сектори на икономиката. Можете да отсеете само предложения, които представляват интерес за вас, като ще имате възможност да намерите много лесно това, от което се нуждаете.