Търсене  
Търсите работа?
Служител/ка производство
ОТТО Уърк Форс България ЕООД
Холандия

Преводи

В търсене на възможности за работа от дома си, много голяма част от образованите млади хора се ориентират да търсят работа в сектора преводи и легализация на документи.

Макар че понякога се изисква присъствие в офис, този тип работа, особено ако говорим за сравнително новата професия копирайтър, не рядко позволява и голяма гъвкавост по отношение работния график и работното време на служителите в сектора.

Както може да се види и в Zaplata.bg, изискванията към заетите в тази област са доста различни, което зависи дали става дума за обикновена преводаческа дейност или става въпрос за превод и легализация на документи.

Какво означава легализиран превод

При легализирания превод агенцията не само се ангажира да извърши превод на даден текст, но се заема и с това той да премине през всички необходими институции за да получи преведеното копие статут на официален документ.

Най-често подобна процедура се преминава при превод на документи, особено на дипломи и сертификати, които след това се използват за да получи лицето право на упражняване на съответната професия в чужда страна. По тази причина, изискванията за работа като преводач към тези фирми са съответно и доста по-високи, отколкото е средното в сектора.

Свободни позиции за копирайтъри

Това е една от по-модерните и съвременни професии, които тепърва набират скорост напоследък. Заетите в бранша имат предимството на гъвкавото работно време и работа от дома, като едновременно с това, обаче, се изисква креативност и умение да се привлече и задържи вниманието на читателите, което в интернет не е лесно.

Заетите в сектора са изцяло фокусирани върху развитието на различни по характер и тематика уебсайтове, посредством създаването на съдържание. Задължение на копирайтърите е да създават и предоставят оригинално, уникално и информативно съдържание на потребителите.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

На страниците на Zaplata.bg ще можете да добиете добра представа за всички свободни работни позиции в сектора, като ще можете да се запознаете с изискванията към кандидатите и перспективите, които работата в тази област дава.

Тази информация ще ви позволи по-адекватно да формирате своите очаквания и да добиете по-реална представа за своите умения, както и да сте наясно с възможностите, които се разкриват пред вас в този бранш.

Сред свободните позиции в сферата, които ще откриете при нас са например: