Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
Sales Specialist with Bulgarian
CCPORTER Sp. z o.o.
България

Обяви за Работа за Почистване и грижи за дома/офиса

Добавено в Избрани
от 5400 до 5400 лв. бруто
Австрия / днес
Добавено в Избрани
от 4000 до 4300 лв. бруто
Германия / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 1920 до 1920 лв. бруто
гр.София / 23 Юли
Добавено в Избрани
от 1920 до 1920 лв. бруто
гр.София / 19 Юли
Добавено в Избрани
Аязмото / 16 Юли
Добавено в Избрани
от 1933 до 2000 лв. бруто
гр.Приморско / днес
Добавено в Избрани
от 1400 до 1500 лв. бруто
к.к.Св. Константин / днес
Добавено в Избрани
от 1800 до 1900 лв. бруто
гр.София / 24 Юли
Добавено в Избрани
от 1000 до 1600 лв. бруто
гр.София / 24 Юли
Добавено в Избрани
от 5100 до 5420 лв. бруто
Австрия / 23 Юли
Добавено в Избрани
от 5000 до 5500 лв. бруто
Германия / 23 Юли
Добавено в Избрани
от 1850 до 1950 лв. бруто
гр.Бургас / 23 Юли
Добавено в Избрани
от 1650 до 1650 лв. бруто
гр.София / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 2500 до 2800 лв. бруто
Германия / 20 Юли
Добавено в Избрани
гр.Благоевград / 17 Юли
Добавено в Избрани
от 2500 до 3000 лв. бруто
гр.София / 16 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 09 Юли
Добавено в Избрани
от 1900 до 2200 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 1500 до 3000 лв. бруто
гр.София / днес

Почистване и грижи за дома и офиса

Почистването е основна и неделима част от правилната грижа за дома. То трябва да се извършва редовно с профилактична цел, а поне един или два пъти в годината трябва да се прави по-основно. Същото се отнася и за добрата грижа за офиса, където редовната поддръжка е наложителна и по куп други причини, а именно по-големия човекопоток.

Малцина обаче приемат това като поприще за реализация. А истината е, че именно тук може да се намери огромно разнообразие от свободни работни места, при това с атрактивно работно време и с доста сериозно за родния пазар възнаграждение.

Какви са предимствата да работиш в тази сфера

Професионалното развитие в областта на почистването и грижата за дома и офиса могат да имат редица предимства. Гъвкавото работно време, което дава на трудещите се по-големи възможности да се организират е сред плюсовете. Този тип дейност често дава възможност за почасова работа. Сред тях трябва да отбележим:

  • възможност за намиране на добра работа без да е нужно специално образование;
  • предимството на ниската конкуренция при стартиране на собствен бизнес в тази сфера в бъдеще
  • високи работни заплати;
  • гъвкаво работно време според вашите възможности;
  • голям избор от обяви за работа в сектора.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg помага в избора ни с това, че ни дава възможността да открием огромно разнообразие от свободни работни позиции в този раздел. Ще можем да добием добра представа какви са средностатистически изискванията на работодателите. На база сравнение ще можем да видим какво работно време и каква заплата можем да очакваме на отделните позиции и в различните фирми, които търсят служители.

Информацията в този раздел ще ви даде възможност да погледнете в перспектива целия пазар, от където да добиете и представа за това какво се предлага във вашия град и в страната като цяло. Ще можете да сравните с други позиции и други сфери, а в резултат ще можете да направите добре премислен и информиран избор.

Освен достъп до всички налични свободни места, ще получите и възможност да се свържете с работодател, с който да насрочите евентуална среща за интервю. Намирането на желаната позиция не винаги е възможно, но с по-голям обзор на пазара ще ви бъде доста по-лесно да откриете най-подходящото за вас решение.

Разгледайте още:

Обяви от Смолян лингвисти обяви електромонтьори обяви за работа

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.