Търсене  
Търсите работа?
Търговец
МАКСКАР-БГ ООД
гр.София

Каква работа в областта „почистване и грижи за дома/офиса“ може да се намери в София

Сферата на почистване е изключително развиваща се в последните години и с огромен потенциал. Вижте дали ще откриете нещо подходящо за вашето търсене в раздела на Zaplata.bg за София.

За кого е подходяща работата почистване и грижа за дома и офиса

Това е област, в която перфекционистите и хората с отношение към детайла са добре дошли. Няма изисквания за конкретен профил на образованието, но се изисква то да е средно. Личностните характеристики са важни. От кандидатите за свободните позиции се изисква коректност, прецизност, енергичност. Предишен опит на длъжността също би могъл да е плюс. За някои от предложенията може да е нужна и шофьорска книжка категория B.

Какви свободни позиции можем да открием в София

Какви са предимствата в професията

Сред основните плюсове на тази дейност е фактът, че тя обикновено е с гъвкаво работно време и могат да се съчетават различни обекти и проекти. Могат да се поемат толкова ангажименти, колкото би могъл да вмести в графика си служителят. Заплатата също се определя от свършената работа.

Защо да се доверим на Zaplata.bg

Реномирани лицензирани фирми всекидневно се доверяват на Zaplata.bg за намиране на нови членове на своите екипи. Разгледайте раздела с обявите за София. Ще откриете разнообразни предложения с опции за грижа за домове, офиси и обществени сгради. Някои от тях предполагат пълна заетост, други са почасови. Може да търсите подходящите за своите изисквания предложения както филтрирате според водещи за вас критерии: компания, приблизителни доходи, тип заетост и други. Zaplata.bg всекидневно актуализира офертите. Изберете вашата!