Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за Работа за Охрана

Добавено в Избрани
от 1000 до 1200 лв. бруто
гр.София / 10 Юли
Добавено в Избрани
от 1500 до 1500 лв. бруто
гр.София / 09 Юли
Добавено в Избрани
от 1000 до 1100 лв. бруто
гр.София / 12 Юли
Добавено в Избрани
от 900 до 1200 лв. бруто
гр.София / 10 Юли
Добавено в Избрани
от 900 до 1080 лв. бруто
гр.Ботевград / 10 Юли
Добавено в Избрани
от 1000 до 1100 лв. бруто
гр.София / 10 Юли
Добавено в Избрани
от 1200 до 1400 лв. бруто
к.к. Златни пясъци / 09 Юли
Добавено в Избрани
от 1300 до 1500 лв. бруто
гр.София / 09 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 28 Юни
Добавено в Избрани
гр.София / 28 Юни
Добавено в Избрани
гр.София / 28 Юни
Добавено в Избрани
гр.София / 28 Юни
Добавено в Избрани
гр.София / 28 Юни
Добавено в Избрани
гр.София / 19 Юни
Добавено в Избрани
от 1200 до 1600 лв. бруто
гр.София / 12 Юли

Охрана

Работата като охрана на различни хора и обекти си има своите безспорни предимства, като привлекателните работни заплати, които получават заетите в сектора, несъмнено е сред факторите, които привличат все повече работещи. На разположение са голям брой обяви за работа, които обявяват свободни места за пазачи и охранители.

Налични са също и оферти, които предлагат заетост на други типове служители и помощници със сходни задължения, но с повече или по-малко други допълнителни изисквания. Zaplata.bg ще ви даде възможност да се насочите към точното за вас решение, независимо от вашето образование, опит и квалификация.

За какъв тип хора е подходяща работата в тази сфера

Този вид дейност не е атрактивна за всеки. Тя е считана за подходяща по-скоро за кандидати, които покриват един конкретен набор от личностни качества и умения. Те трябва да се покриват от всеки, който смята да се заеме сериозно с тази дейност. Сред най-основните критерии, които определят до колко човек е подходящ за работа в тази сфера е наличието на:

  • Необходимата физическа подготовка.
  • Психическа устойчивост.
  • Способност да се реагира бързо и адекватно при стресови ситуации.
  • Чувство за контрол.
  • Известни възрастови ограничения (това не е задължително).

Трябва ли ни образование

Отговорът на този въпрос е едновременно положителен и отрицателен. Причината е в това, че докато една част от професиите не се изискват завършена специалност и някакви допълнителни умения, то за други тя е задължителна.

Нужно ли е да сме завършили колеж или университет, това до голяма степен се определя от характера на дейността, която работата ще включва. Когато се ангажира опазване сигурността на хора и обекти с по-висока степен на риск или с по-голям приоритет, дипломата е задължително условие.

Каква работа можем да открием в раздела

В този раздел можем да намерим всякакъв вид предложения, които да са съсредоточени в сектора на охранителната дейност. Ще откриете както позиции, за които се изисква повече опит и квалификация, така и такива, при които може да започне буквално всеки кандидат, който има желание за това.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

На ваше разположение са всички налични предложения за работа в страната, като Zaplata.bg ви позволява да се съсредоточите върху онези, които представляват интерес за вас и ви дава възможност да се свържете с работодателите, които ги предлагат.

Разгледайте още:

Работни позиции за геодезисти в чужбина Свободни позиции за възпитатели Работа лекари физиотерапевти

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.