Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви

Добавено в Избрани
от 2200 до 3000 лв. бруто
гр.София / 24 Май
Добавено в Избрани
от 2320 до 3961 лв. бруто
гр.София / 24 Май
Добавено в Избрани
от 1500 до 1700 лв. бруто
гр.София / 24 Май
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Пловдив / 24 Май
Добавено в Избрани
от 1600 до 2000 лв. бруто
к.к. Слънчев бряг / 24 Май
Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Бургас / 24 Май
Добавено в Избрани
от 902 до 1160 лв. бруто
гр.София / 23 Май
Добавено в Избрани
от 1800 до 2200 лв. бруто
гр.София / 22 Май
Добавено в Избрани
гр.София / 15 Май
Добавено в Избрани
от 1450 до 1650 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 1600 до 2000 лв. бруто
к.к. Златни пясъци / 24 Май

Почасова работа

Почасовата работа представлява заетост на непълен работен ден. Тя може да бъде в най-различни сфери на икономиката. Този тип дейност дава възможност на трудещите се да заемат различни работни позиции, без значение от техните умения.

Най-основното обаче е това, че заетите могат да упражняват професията си в удобно за тях време. Това съвсем естествено ще рефлектира и върху размерите на съответното възнаграждение.

Какви са предимствата на този тип работа

Този тип заетост притежава редица преимущества, които я правят желано поле за реализация на различни групи от хора в обществото. Вероятно най-голямото предимство е възможността да се нагоди работния график към ежедневието на хората, които по една или друга причина са по-заети и нямат възможност за упражняването на целодневна професия.

Кой най-често търси почасова работа

Възможността да се практикува от вкъщи е голямо предимство. Но дори и да се налага трудещият се да упражнява професията си от друго място, това се прави в определен изгоден за трудещия се период от време. Именно прави този тип предложения най-удачни за майките с деца.

Предимството е това, че те могат да се трудят в часовете, в които тяхното дете е на градина. Макар че този вид заетост традиционно е най-известен сред тази група хора, той става все по-популярна алтернатива и сред широки кръгове от обществото.

Все пак се ползва с особено голям интерес сред следните няколко групи хора в обществото:

  • майки на малки деца;
  • самотни родители;
  • хора с недостатъчни доходи, които търсят допълнителни трудови ангажименти;
  • учащи в различни форми на обучение;
  • хора грижещи се за възрастни или болни родители;
  • други.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg помага на потребителите с това, че им дава уникална възможност за достъп до информация за състоянието на пазара. Ще се можете да разгледате в детайли и да се запознаете с наличните свободни работни места в страната и в конкретен град.

Търсещите работа ще имат възможност да разгледат хиляди обяви за работа, които разкриват възможност за реализация в най-различни сфери.

Освен свободните позиции, ще можете да разгледате и условията за работа, които работодателите предлагат. Ще се запознаете с техните изисквания, с предлаганите за съответната длъжност заплати, както и с различните привилегии, които някои от работодателите предлагат.

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.