Търсене  
Търсите работа?
Cisco Certified Network Engineer with English (FULLY REMOTE RECRUITMENT PROCESS)
Астреа Рикрутмънт ЕООД
гр.София

Почасова работа

Почасовата работа представлява заетост на непълен работен ден. Тя може да бъде в най-различни сфери на икономиката. Този тип дейност дава възможност на трудещите се да заемат различни работни позиции, без значение от техните умения.

Най-основното обаче е това, че заетите могат да упражняват професията си в удобно за тях време. Това съвсем естествено ще рефлектира и върху размерите на съответното възнаграждение.

Какви са предимствата на този тип работа

Този тип заетост притежава редица преимущества, които я правят желано поле за реализация на различни групи от хора в обществото. Вероятно най-голямото предимство е възможността да се нагоди работния график към ежедневието на хората, които по една или друга причина са по-заети и нямат възможност за упражняването на целодневна професия.

Кой най-често търси почасова работа

Възможността да се практикува от вкъщи е голямо предимство. Но дори и да се налага трудещият се да упражнява професията си от друго място, това се прави в определен изгоден за трудещия се период от време. Именно прави този тип предложения най-удачни за майките с деца.

Предимството е това, че те могат да се трудят в часовете, в които тяхното дете е на градина. Макар че този вид заетост традиционно е най-известен сред тази група хора, той става все по-популярна алтернатива и сред широки кръгове от обществото.

Все пак се ползва с особено голям интерес сред следните няколко групи хора в обществото:

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg помага на потребителите с това, че им дава уникална възможност за достъп до информация за състоянието на пазара. Ще се можете да разгледате в детайли и да се запознаете с наличните свободни работни места в страната и в конкретен град.

Търсещите работа ще имат възможност да разгледат хиляди обяви за работа, които разкриват възможност за реализация в най-различни сфери.

Освен свободните позиции, ще можете да разгледате и условията за работа, които работодателите предлагат. Ще се запознаете с техните изисквания, с предлаганите за съответната длъжност заплати, както и с различните привилегии, които някои от работодателите предлагат.