Добавено в твоите Избрани обяви

VIVACOM

Разглеждания: 101 515
VIVACOM

За компанията

Vivacom е лидер на телекомуникационния пазар с изключително голям обхват на телекомуникационни решения за частни и бизнес клиенти – мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, сателитна и интерактивна телевизия от най-ново поколение, както и индивидуални предложения за нуждите на корпоративните ни клиенти.

Разработваме редица иновативни услуги в сферата на Интернет и умните градове. Нашият ангажимент към обществото не се изчерпва единствено с предлагането на висококачествени телекомуникационни продукти и услуги, а включва и редица каузи и ежегодни инвестиции в сферите на образованието, културата и спорта.

Защо да избереш Vivacom?

Vivacom е сред най-големите работодатели в България с над 20 различни професионални направления като телекомуникации, информационни технологии, продажби, маркетинг, обслужване на клиенти, финанси, снабдяване, право и регулация, човешки ресурси и много други.

Ние, вярваме, че за да продължаваме да бъдем успешни, всеки един служител е важен. Точно поради тази причина се грижим за нашите служители, предоставяйки им редица социални придобивки включително луксозен пакет допълнително здравно застраховане, ваучери за храна, ваучер за закупуване на мобилно устройство, спортна карта и много други.

Развитие във Vivacom

Сферата на технологиите е една от най-динамично развиващите се, затова е важен балансът между служители с дългогодишна практика и такива, които са в началото на професионалния си път и носят нови идеи и подходи в работата. Вярването ни, че обучението стои в основа на прогреса, се пренася и върху вътрешните ни политики за мотивиране и задържане на нашите служители. Инвестираме постоянно както в професионалната им квалификация, така и в развитие на личностните им умения. Чрез различни програми за развитие, обучения и инициативи ние успешно доказваме твърдението за сигурен и предпочитан работодател на пазара на труда.

Визитна картичка

Vivacom е лидер в предоставянето на съвременни телекомуникационни услуги, които отговарят на най-високите професионални стандарти - мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, цифрова телевизия и индивидуални телекомуникационни решения.

Градове в България:Близо 120 населени места в България
Година на основаване:1879

Придобивки

Допълнително здравно застраховане - луксозен пакет
Ваучер за закупуване на мобилно устройство по избор
SIM карта с включени безплатни мобилни данни и разговори
Преференциални цени за всички Vivacom услуги и устройства
Ваучери за храна
Неограничени бонуси за участие в програмата „Препоръчай приятел”
23 дни платен годишен отпуск
1 ден допълнителен платен отпуск за рожден ден
Корпоративна застраховка
Съфинансиране на спортна карта от лидерите на пазара
Търговски отстъпки в над 100 партньори в цялата страна

Галерия

VIVACOM[1]— Zaplata.bg
VIVACOM[2]— Zaplata.bg
VIVACOM[3]— Zaplata.bg

Контакти

Уебсайт

http://www.vivacom.bg

Facebook

https://www.facebook.com/VIVAC0M

LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/vivacom

Youtube

https://www.youtube.com/user/VIVACOMOfficial

Обяви за работа в VIVACOM (2)

Добавено в Избрани
Търговец Vivacom магазин - гр. Девин
от 1300 до 2000 лв.
гр.Девин / 03 Октомври
Добавено в Избрани
Инженер Предоставяне на MAN услуги, поддръжка на Access оборудване – гр. Пловдив
гр.Пловдив / 15 Септември
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на VIVACOM