Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за Работа за Мениджмънт

Добавено в Избрани
от 1500 до 2000 лв. бруто
гр.Варна / 21 Май
Добавено в Избрани
гр.Варна / 24 Май
Добавено в Избрани
от 2200 до 5000 лв. бруто
гр.София / 23 Май
Добавено в Избрани
от 950 до 1500 лв. бруто
гр.Варна / 23 Май
Добавено в Избрани
гр.София / 22 Май
Добавено в Избрани
от 6000 до 10000 лв. бруто
Германия / 22 Май
Добавено в Избрани
к.к.Св. Константин / 21 Май
Добавено в Избрани
от 2800 до 5000 лв. бруто
гр.София / 21 Май
Добавено в Избрани
к.к.Св. Константин / 21 Май
Добавено в Избрани
от 2000 до 3000 лв. бруто
гр.София / 15 Май
Добавено в Избрани
от 1500 до 2000 лв. бруто
гр.Пловдив / днес
Добавено в Избрани
гр.Велико Търново / днес
Добавено в Избрани
гр.Велико Търново / днес
Добавено в Избрани
от 2000 до 4000 лв. бруто
България / 24 Май
Добавено в Избрани
от 5300 до 6500 лв. бруто
Великобритания / 24 Май
Добавено в Избрани
от 950 до 1500 лв. бруто
гр.Варна / 23 Май
Добавено в Избрани
гр.София / 22 Май
Добавено в Избрани
България / 22 Май
Добавено в Избрани
от 3122 до 3600 лв. бруто
Великобритания / 21 Май

Мениджмънт

Бизнес мениджмънтът е сфера на развитие, която не само изисква наличието на подходящо висше образование, но също така и цял куп качества, които са свързани с личността на заетите.

Не случайно се казва, че това е доста комплексна сфера на икономиката, в която образованието далеч не е достатъчно за наличието на подходящи лидерски качества.

Какви свободни позиции може да открием в раздела

В този раздел можете да откриете свободни места на различни позиции в областта бизнес мениджмънт. Те могат да са в различни области, което означава по-голямо разнообразие, но и по-малък избор за тясно специализираните кадри.

Една от причините за малкия брой свободни места в тази сфера е това, че обикновено кадрите тук се задържат за дълго време и няма голямо текучества. В повечето случаи наличните позиции са свързани с разкриването на нови подразделения на големи компании, разкриване на нови филиали, стартиране на нов бизнес и други подобни.

Какво развитие може да имаме в тази сфера

Ако трябва да се обобщят накратко възможностите, които предлага тази сфера, трябва да се подчертае, че едва ли има друга област на реализация, която да дава по-добри перспективи за развитие.

Макар че разнообразието от свободни позиции тук не е много голямо, а конкуренцията е изключително висока, все пак предимства са многобройни. Те започват от това, че в тази област се предлагат наистина високи заплати.

Обикновено работното време е по-гъвкаво, но подобни позиции са свързани и с доста по-високо ниво на отговорности, което кара трудещите се да прекарват в службата понякога дори повече от останалите заети лица.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Ако търсите място, на което да видите голямо разнообразие от най-различни обяви за работа в областта на управлението, Zaplata.bg може да ви предостави тази възможност.

Тук ще откриете предложения в най-различни сфери, които предлагат атрактивни работни места в най-различни краища на страната. Атрактивни позиции има не само в големите градове като Варна и София, но също така и в редица други по-малки градски центрове.

На нашите страници ще откриете:

  • всички най-актуални предложения за свободни позиции;
  • възможност за свързване с работодател и уговаряне на среща за интервю;
  • подробна информация за изискванията на работодателите;
  • възможност да позиционирате себе си по-добре на пазара на труда.

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.