Какво?
Катeгории
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за Работа за ИТ

Добавено в Избрани
от 2600 до 3400 лв. бруто
гр.София / 28 Февруари
Добавено в Избрани
от 3500 до 5500 лв. бруто
гр.София / 28 Февруари
Добавено в Избрани
от 6000 до 10000 лв. бруто
гр.София / 28 Февруари
Добавено в Избрани
от 6000 до 10000 лв. бруто
гр.София / 28 Февруари
Добавено в Избрани
от 6200 до 10000 лв. бруто
гр.София / 28 Февруари
Добавено в Избрани
от 5100 до 9800 лв. бруто
гр.София / 28 Февруари
Добавено в Избрани
гр.Варна / 22 Февруари
Добавено в Избрани
гр.София / 13 Февруари
Добавено в Избрани
от 4000 до 5000 лв. бруто
гр.София / 01 Март
Добавено в Избрани
от 3000 до 4000 лв. бруто
гр.София / 01 Март
Добавено в Избрани
от 1600 до 2300 лв. бруто
гр.Асеновград / 29 Февруари
Добавено в Избрани
от 2500 до 3500 лв. бруто
гр.София / 29 Февруари
Добавено в Избрани
от 4000 до 6000 лв. бруто
гр.София / 29 Февруари
Добавено в Избрани
от 1200 до 2500 лв. бруто
гр.София / 29 Февруари
Добавено в Избрани
от 3000 до 8000 лв. бруто
гр.София / 29 Февруари
Добавено в Избрани
от 6600 до 7800 лв. бруто
гр.София / 29 Февруари
Добавено в Избрани
от 4900 до 6000 лв. бруто
гр.София / 28 Февруари
Добавено в Избрани
от 3500 до 4000 лв. бруто
гр.София / 28 Февруари

IT

IT индустрията се явява един от секторите, в които към момента има най-голям недостиг от кадри и най-голям брой свободни работни места. Проблемът произлиза от там, че в тази сфера се търсят специалисти, което автоматично изключва възможността за намиране на работа в тази област, освен ако не притежавате някакви специализирани умения.В тази област има остър недостиг на експерти, което далеч не се изчерпва само с нуждата от програмисти, но в това число влизат и хора от сектора, които обаче упражняват съвсем друг тип професия.

Защо това е предпочитана професия

Има много причини, които правят IT сектора предпочитана сфера на работа. Това поражда огромен интерес към този бранш, но от друга страна, така се привличат и голям брой желаещи да работят в областта, без да имат нужните качества и квалификация. Това, което привлича в IT бранша е:

  • Възможността да се работи от дома или от друго място извън офиса.
  • Високото заплащане на труда, дори и когато не става дума за твърде тясна специализация на работата.
  • Възможност за работа в различни части от денонощието, особено ако се работи от вкъщи.
  • Гаранция, че специалистът няма да остане без работа в резултат от голямото търсене.

Какви възможности за развитие имаме в IT индустрията

Работата в тази сфера дава различни възможности, което разбира се зависи в не малка степен и от това какво прави съответния IT специалист. Плюсове и минуси винаги има, като те до голяма степен зависят и от полето на изява, което може да бъде доста различно.

Като цяло, професиите в тази сфера обещават редовни доходи и атрактивни заплати като размер. Изборът от фирми е наистина много голям. Въпреки че е трудно да се обобщава, на лице са следните най-общи перспективи:

  • Високи шансове за реализация в чужбина;.
  • Лесното стартиране на собствени проекти.
  • Възможността да се започне доходоносен бизнес с незначителна първоначална инвестиция.
  • Възможност да се работи по различни и много на брой проекти, без това да създава пречка между тях.

Защо в Zaplata.bg ще намерим най-подходящите обяви за работа

В Zaplata.bg можете да намерите огромен избор от обяви за работа в IT сектора. Този доста голям избор автоматично увеличава вашите шансове да попаднете на точно онова, от което имате нужда. Можете да избирате според фирма, възнаграждението, условията за работа (от офиса или от дома) и много други.

Разгледайте още:

Обяви за работа за хигиенисти Работа за oператори кол център Обяви за работа за зидар

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.