Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за Работа за Хотели

Добавено в Избрани
Финландия / 22 Септември
Добавено в Избрани
гр.София / 04 Септември
Добавено в Избрани
от 4000 до 5500 лв. бруто
Гърция / 27 Септември
Добавено в Избрани
от 2460 до 2460 лв. бруто
Германия / 26 Септември
Добавено в Избрани
от 4100 до 5000 лв. бруто
Германия / 25 Септември
Добавено в Избрани
Швейцария / 07 Септември
Добавено в Избрани
от 2000 до 2500 лв. бруто
гр.София / 27 Септември
Добавено в Избрани
гр.София / 25 Септември
Добавено в Избрани
гр.София / 15 Септември
Добавено в Избрани
гр.София / 13 Септември
Добавено в Избрани
гр.Варна / 04 Септември
Добавено в Избрани
от 4200 до 4800 лв. бруто
Великобритания / 27 Септември
Добавено в Избрани
от 1600 до 1600 лв. бруто
с.Вакарел / 27 Септември
Добавено в Избрани
от 2000 до 3500 лв. бруто
гр.София / 26 Септември
Добавено в Избрани
Германия / 26 Септември
Добавено в Избрани
от 1300 до 1350 лв. бруто
гр.София / 25 Септември
Добавено в Избрани
от 1400 до 1500 лв. бруто
гр.София / 25 Септември
Добавено в Избрани
Германия / 20 Септември
Добавено в Избрани
Германия / 20 Септември
Добавено в Избрани
гр.София / 15 Септември

Хотели

Работата в хотел изисква изключителна отдаденост и желание за работа. В индустрията по настаняване можете да кандидатствате на най-различни позиции, включително администратор и сервитьори, на които обикновено се наемат млади хора, студенти в сферата на туризма, които притежават езикови умения и мотивация.

Разбира се, доста по-високи са изискванията към управителите, които задължително трябва да са завършили колеж или университет с подходящо икономическо образование, както и опит в сектора.

Макар че работата на морето, винаги се свързва с многобройни възможности за развлечение и прекарване на свободното време, това е сезонна работа, което осигурява единствено временна заетост. Това е и основната причина, поради която работа в сектора търсят основно студенти.

Изискванията за образование на различните позиции варират, като във всички случаи при нас в Zaplata.bg ще научите какво се очаква от вас за започване на конкретната работа, независимо от позицията.

Какво означава работата в хотелиерство

Хотелиерството е сектор от туристическата индустрия, в който работата с хора е ежедневие, за което при всички положения трябва да сте подготвени. Това е един изключително динамичен сектор на реализация, в който се използват различни езици за комуникация, а в ежедневието трябва да се измислят навременни решения на нетипични проблеми.

Макар че обикновено в сектора се търсят предимно по-нискоквалифицирани кадри, във всеки хотел има разнообразие от позиции, като към служителите съответно се отправят и различни критерии.

Спрямо длъжността изискванията към кандидатите варират, но те най-често са:

  • владеене на чужди езици.
  • добри комуникативни умения.
  • дисциплинираност.
  • и др.

Факт е обаче, че като процент дела на обслужващия персонал в пъти превишава мениджърските позиции в сектора.

Какви са рисковете в този бранш

Работата в този сектор означава, че всеки работещ трябва да бъде подготвен за предимно сезонния характер на заетостта и за това, че ще бъде освободен в края на туристическия сезон. Добре е да се има предвид работно място, на което да се продължи след като приключи той, независимо дали става въпрос за лятото край морето или за зимата в планината.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg може да ви помогне като ви предостави възможност да направите пълен обзор на работните места в сектора. Ще можете да видите кои са работодателите, къде е локализирано работното място, какви са изискванията и какво възнаграждение да очаквате. Това ни прави по-конкурентни когато се състезаваме за дадено работно място.

Разгледайте още:

Обяви строителни услуги Ландшафтни архитекти обяви Медицински сестри в Швейцария

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.