Търсене  
Търсите работа?
Технически оператор, Фабрика София
Nestle Bulgaria AD
гр.София

Каква работа за рецепционисти се предлага в София

Желаете развитие в сферата на туризма? Столицата е отлична локация за кариера в сферата. Стотици хотели, хиляди посетители на града дневно. Готови ли сте за предизвикателството?

Какво представлява длъжността

Рецепционистът е човекът, който се превъплъщава в лице на хотела. Той, до голяма степен е този, който ще създаде доброто впечатление у посетителя и може би ще го накара да поиска да отседне там отново.

Тази длъжност изисква да посрещнете гостите, да ги обслужите, да им обясните евентуални особености, свързани с престоя им и да им препоръчате различните услуги, които предлага мястото. По всяко време трябва сте на разположение, за да отговорите на евентуални въпроси и да окажете съдействие при различни казуси.

Какви умения са нужни

Какви свободни позиции за рецепционист в София ще открием

Столицата разполага с разнообразие от хотели от една до пет звезди. Някои са подготвили за клиентите си спа център, фитнес, конферентни зали и ресторант, а други просто предлагат комфортни стаи за нощувка.

Свободните места за позицията обикновено са свързани с работа на смени. Подобни туристически дестинации са отворени за клиенти 24 часа 7 дни в седмицата. Имайте го предвид, преди да кандидатствате.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Нашият сайт работи с най-реномираните хотели в София и страната. Обявите, които ще откриете тук са разнообразни, с коректно описани условия на труд и ясно упомената заплата. Работата на рецепциониста в престижна локация е желана от много кандидати. Пригответе се да представите себе си по най-добрия начин и се впуснете в предизвикателството!