Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
Специалист обслужване на клиенти и продажби с немски език
Съдърланд Глобъл Сървисиз България ЕООД
гр.София

Обяви за Работа за Хотели в София

Добавено в Избрани
от 1400 до 1800 лв. бруто
гр.София / 29 Ноември
Добавено в Избрани
гр.София / 15 Ноември
Добавено в Избрани
от 4300 до 4900 лв. бруто
с.Капитан-Андреево / 29 Ноември
Добавено в Избрани
с.Капитан-Андреево / 27 Ноември
Добавено в Избрани
с.Капитан-Андреево / 27 Ноември
Добавено в Избрани
с.Капитан-Андреево / 22 Ноември
Добавено в Избрани
с.Капитан-Андреево / 22 Ноември
Добавено в Избрани
с.Капитан-Андреево / 22 Ноември
Добавено в Избрани
с.Капитан-Андреево / 22 Ноември
Добавено в Избрани
с.Капитан-Андреево / 22 Ноември
Добавено в Избрани
с.Капитан-Андреево / 22 Ноември
Добавено в Избрани
с.Капитан-Андреево / 22 Ноември
Добавено в Избрани
от 1400 до 1800 лв. бруто
гр.София / 30 Ноември
Добавено в Избрани
гр.София / 27 Ноември
Добавено в Избрани
гр.София / 20 Ноември
Добавено в Избрани
гр.София / 10 Ноември
Добавено в Избрани
от 2850 до 3560 лв. бруто
гр.София / 01 Декември
Добавено в Избрани
от 1000 до 1200 лв. бруто
гр.София / 29 Ноември
Добавено в Избрани
от 600 до 670 лв. бруто
гр.София / 27 Ноември
Добавено в Избрани
от 1600 до 1600 лв. бруто
с.Вакарел / 30 Ноември

Каква работа за рецепционисти се предлага в София

Желаете развитие в сферата на туризма? Столицата е отлична локация за кариера в сферата. Стотици хотели, хиляди посетители на града дневно. Готови ли сте за предизвикателството?

Какво представлява длъжността

Рецепционистът е човекът, който се превъплъщава в лице на хотела. Той, до голяма степен е този, който ще създаде доброто впечатление у посетителя и може би ще го накара да поиска да отседне там отново.

Тази длъжност изисква да посрещнете гостите, да ги обслужите, да им обясните евентуални особености, свързани с престоя им и да им препоръчате различните услуги, които предлага мястото. По всяко време трябва сте на разположение, за да отговорите на евентуални въпроси и да окажете съдействие при различни казуси.

Какви умения са нужни

  • комуникационни – От първостепенно значение е умението ви да общувате. А усмивката и готовността да помогнете при всяка ситуация са абсолютно задължителни. Вежливото ви отношение ще се превърне във визитна картичка на самия туристически обект. Не бива да губите доброто си възпитание дори и с по-некултурни клиенти;
  • езикови – Изисква се свободното владеене на английски език, а вторият чужд език е препоръчителен;
  • съобразителност и гъвкава мисъл – Понякога се появяват непредвидени обстоятелства, случват се инциденти, налага се да се измисли решение на неочаквани казуси или да се даде съвет. Важно е да успеете да реагирате адекватно и да бъдете максимално полезни. Трябва да сте способни да окажете съдействие на различните клиенти: чуждестранни туристи, които не познават страната, хора, пътуващи по повод бизнес дела и т.н.;
  • умение за работа в екип.

Какви свободни позиции за рецепционист в София ще открием

Столицата разполага с разнообразие от хотели от една до пет звезди. Някои са подготвили за клиентите си спа център, фитнес, конферентни зали и ресторант, а други просто предлагат комфортни стаи за нощувка.

Свободните места за позицията обикновено са свързани с работа на смени. Подобни туристически дестинации са отворени за клиенти 24 часа 7 дни в седмицата. Имайте го предвид, преди да кандидатствате.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Нашият сайт работи с най-реномираните хотели в София и страната. Обявите, които ще откриете тук са разнообразни, с коректно описани условия на труд и ясно упомената заплата. Работата на рецепциониста в престижна локация е желана от много кандидати. Пригответе се да представите себе си по най-добрия начин и се впуснете в предизвикателството!

Разгледайте още:

Детегледачки заплати Заплащане на мениджъри развитие Работа за търговски представители

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.