Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
Шофьори за доставки в Albert Heijn в Амстердам и Утрех
ОТТО Уърк Форс България ЕООД
Холандия

Обяви за Работа за Фармация

Добавено в Избрани
от 2600 до 2800 лв. бруто
гр.Кресна / днес
Добавено в Избрани
от 3000 до 5000 лв. бруто
Австрия / 02 Октомври
Добавено в Избрани
гр.София / 29 Септември
Добавено в Избрани
гр.София / 18 Септември
Добавено в Избрани
от 3800 до 4357 лв. бруто
гр.София / 02 Октомври
Добавено в Избрани
гр.София / 02 Октомври
Добавено в Избрани
гр.Велико Търново / 26 Септември
Добавено в Избрани
гр.София / 20 Септември
Добавено в Избрани
от 2500 до 3500 лв. бруто
гр.София / 02 Октомври
Добавено в Избрани
от 2300 до 3300 лв. бруто
гр.София / 02 Октомври
Добавено в Избрани
от 1500 до 1600 лв. бруто
гр.Радомир / 29 Септември
Добавено в Избрани
от 1500 до 1600 лв. бруто
гр.Радомир / 29 Септември
Добавено в Избрани
от 2000 до 2400 лв. бруто
гр.Бургас / 28 Септември
Добавено в Избрани
от 1200 до 1500 лв. бруто
гр.Радомир / 25 Септември
Добавено в Избрани
от 1550 до 1935 лв. бруто
гр.София / 21 Септември
Добавено в Избрани
от 1500 до 2000 лв. бруто
гр.Пазарджик / 19 Септември
Добавено в Избрани
от 3000 до 7000 лв. бруто
гр.София / 14 Септември
Добавено в Избрани
от 2000 до 2300 лв. бруто
гр.Пловдив / 11 Септември
Добавено в Избрани
от 1200 до 1500 лв. бруто
гр.София / 08 Септември

Фармация

Това несъмнено представлява един от най-търсените и желани сектори за реализация на трудовия пазар в България. Тъй като работните места в тази сфера са силно ограничени, а изискванията за образователен ценз са много високи, това прави тази област изключително престижно място за реализация и поражда силно желание за изграждане на кариера.

Каква работа можем да си намерим в тази област

Възможностите за реализация в сектора са доста добри, макар че работните позиции не са толкова разнообразни, а и техният брой далеч не покрива търсенето. Без да претендираме за 100% изчерпателност, най-популярните професии свързани с тази специалност са фармацевт, помощник-фармацевт, както и атрактивната напоследък професия на медицинските представители.

Макар че трудно се намира работа в тази сфера, все пак високите заплати и ниските нива на стрес на работното място оказват своето много силно влияние. Те засилват конкуренцията между желаещите да получат тази привилегия. Това от своя страна позволява изискванията на работодателите да стават все по-високи, тъй като броят на специалистите надвишава в пъти свободните позиции.

Какво образование ни е нужно

ова остава една от много малкото сфери, в които е почти немислимо да се получи одобрение и да бъдете наети на работа, без да притежавате съответното образование. Така например, за да се открие аптека трябва да сте магистър. Не много по-ниски и различни са и критериите, които трябва да се покрият за да ви поканят на интервю за която и да било друга работа в сектора.

На фона на това, висшето учебно заведение, в което сте завършили висшето си образование, на практика не е от особено значение. Причината се корени в това, че този тип университети и факултети винаги са училища от много висок клас, които гарантират високото качество на кадрите, които ги завършват.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg ни представя всички свободни работни места в тази сфера и ни информира за това какво се търси и предлага в областта. Научаваме колко е средната работна заплата и каква натовареност можем да очакваме. В този раздел можем:

  • Да откриваме свободни работни места.
  • Да се свързваме с потенциални работодатели.
  • Да получаваме информация за състоянието на сектора, какво най-често се търси и кое се заплаща най-добре.
  • Да добиваме представа за това колко са търсени нашите умения към съответния период от време.

Разгледайте още:

Заплащане на шофьори на самосвал Работа за маркетинг и реклама Свободни позиции за спортни треньори

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.