Какво?
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
Складов служител/ка Jumbo - гр. Veghel
ОТТО Уърк Форс България ЕООД
Холандия

Обяви за работа за Фармация

Добавено в Избрани
гр.София / 02 Юни
Добавено в Избрани
гр.София / 29 Май
Добавено в Избрани
гр.Варна / 05 Юни
Добавено в Избрани
с.Белоградец / 05 Юни
Добавено в Избрани
от 2600 до 2800 лв. бруто
гр.София / 05 Юни
Добавено в Избрани
гр.София / 18 Май
 
Добавено в Избрани
от 1500 до 1700 лв. бруто
гр.София / 08 Юни
 
Добавено в Избрани
от 2500 до 3000 лв. бруто
гр.София / 07 Юни
 
Добавено в Избрани
от 1700 до 2200 лв. бруто
гр.София / 02 Юни
 
Добавено в Избрани
от 1200 до 1700 лв. бруто
гр.София / 02 Юни
 
Добавено в Избрани
от 2500 до 3000 лв. бруто
гр.София / 02 Юни
 
Добавено в Избрани
от 2500 до 3000 лв. бруто
гр.София / 02 Юни
 
Добавено в Избрани
от 1800 до 1800 лв. бруто
гр.София / 01 Юни
 
Добавено в Избрани
от 2200 до 3200 лв. бруто
гр.София / 31 Май
 
Добавено в Избрани
от 1900 до 2500 лв. бруто
гр.Търговище / 30 Май
 
Добавено в Избрани
от 2500 до 3000 лв. бруто
гр.София / 25 Май
 
Добавено в Избрани
от 3000 до 3000 лв. бруто
гр.София / 25 Май
 
Добавено в Избрани
от 3000 до 3000 лв. бруто
гр.Варна / 23 Май

Фармация

Това несъмнено представлява един от най-търсените и желани сектори за реализация на трудовия пазар в България. Тъй като работните места в тази сфера са силно ограничени, а изискванията за образователен ценз са много високи, това прави тази област изключително престижно място за реализация и поражда силно желание за изграждане на кариера.

Каква работа можем да си намерим в тази област

Възможностите за реализация в сектора са доста добри, макар че работните позиции не са толкова разнообразни, а и техният брой далеч не покрива търсенето. Без да претендираме за 100% изчерпателност, най-популярните професии свързани с тази специалност са фармацевт, помощник-фармацевт, както и атрактивната напоследък професия на медицинските представители.

Макар че трудно се намира работа в тази сфера, все пак високите заплати и ниските нива на стрес на работното място оказват своето много силно влияние. Те засилват конкуренцията между желаещите да получат тази привилегия. Това от своя страна позволява изискванията на работодателите да стават все по-високи, тъй като броят на специалистите надвишава в пъти свободните позиции.

Какво образование ни е нужно

ова остава една от много малкото сфери, в които е почти немислимо да се получи одобрение и да бъдете наети на работа, без да притежавате съответното образование. Така например, за да се открие аптека трябва да сте магистър. Не много по-ниски и различни са и критериите, които трябва да се покрият за да ви поканят на интервю за която и да било друга работа в сектора.

На фона на това, висшето учебно заведение, в което сте завършили висшето си образование, на практика не е от особено значение. Причината се корени в това, че този тип университети и факултети винаги са училища от много висок клас, които гарантират високото качество на кадрите, които ги завършват.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg ни представя всички свободни работни места в тази сфера и ни информира за това какво се търси и предлага в областта. Научаваме колко е средната работна заплата и каква натовареност можем да очакваме. В този раздел можем:

  • Да откриваме свободни работни места.
  • Да се свързваме с потенциални работодатели.
  • Да получаваме информация за състоянието на сектора, какво най-често се търси и кое се заплаща най-добре.
  • Да добиваме представа за това колко са търсени нашите умения към съответния период от време.

Разгледайте още:

Заплащане на шофьори на самосвал Работа за маркетинг и реклама Свободни позиции за спортни треньори

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.