Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
Kundenberater für Energieprojekte (m/w/d)
Региоком Европейско Дружество клон България
гр.Варна

Обяви за Работа за Държавна администрация в София

Добавено в Избрани
от 1155 до 2550 лв. бруто
гр.София / 28 Ноември
Добавено в Избрани
от 1100 до 2060 лв. бруто
гр.София / 28 Ноември
Добавено в Избрани
от 1045 до 2470 лв. бруто
гр.София / 28 Ноември
Добавено в Избрани
от 1375 до 3230 лв. бруто
гр.София / 28 Ноември
Добавено в Избрани
от 780 до 1950 лв. бруто
гр.София / 01 Декември
Добавено в Избрани
от 880 до 2400 лв. бруто
гр.София / 01 Декември
Добавено в Избрани
от 880 до 2640 лв. бруто
гр.София / 01 Декември
Добавено в Избрани
от 1100 до 3300 лв. бруто
гр.София / 01 Декември
Добавено в Избрани
от 780 до 2300 лв. бруто
гр.София / 01 Декември
Добавено в Избрани
от 780 до 2300 лв. бруто
гр.София / 01 Декември
Добавено в Избрани
от 780 до 2300 лв. бруто
гр.София / 01 Декември
Добавено в Избрани
от 1000 до 2000 лв. бруто
гр.София / 30 Ноември
Добавено в Избрани
от 780 до 1800 лв. бруто
гр.София / 30 Ноември
Добавено в Избрани
от 1000 до 2000 лв. бруто
гр.София / 30 Ноември
Добавено в Избрани
от 780 до 1600 лв. бруто
гр.София / 30 Ноември
Добавено в Избрани
от 1000 до 1800 лв. бруто
гр.София / 29 Ноември
Добавено в Избрани
от 1160 до 1160 лв. бруто
гр.София / 28 Ноември
Обяви за Авиация и летища в София Обяви за Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции в София Обяви за Административни дейности в София Обяви за Архитектура, Строителство и Градоустройство в София Обяви за Банково дело и Финанси в София Обяви за Бизнес, Консултантски услуги в София Обяви за Детегледачки и Домашни помощници в София Обяви за Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация в София Обяви за Друго в София Обяви за Държавна администрация в София Обяви за Държавна администрация в Пловдив Обяви за Държавна администрация във Варна Обяви за Държавна администрация в Бургас Обяви за Държавна администрация в Русе Обяви за Държавна администрация в Стара Загора Обяви за Държавна администрация в Плевен Обяви за Държавна администрация в Благоевград Обяви за Държавна администрация във Велико Търново Обяви за Държавна администрация в Монтана

Работата в държавната администрация е престижна, осигурява реална перспектива за кариерно развитие и израстване, гарантира добра заплата. Позициите за държавни служители са съсредоточени най-вече в София. Можете да се информирате за свободните места от обявите за работа, публикувани в Zaplata.bg.

Какви позиции в държавната администрация за София ще откриете

Предлага се работа в различни министерства, служби, институции и организации. Търсят се от току-що завършили специалисти до доказани професионалисти за висши ръководни длъжности. Когато са нужни опитни държавни служители, се посочва и съответният ранг, който те трябва да притежават.

В София са разположени службите на министерския съвет, всички министерства, различни инспекторати, управителните органи на институции и т. н. Затова на практика няма ограничения от гледна точка на професионалната област, в която се развивате.

Заплатите обикновено се посочват в твърде широки граници или пък в минималния размер. Реалната заплата се определя според нормативните актове, опита и подготвеността на вече назначения служител

Как се започва работа в тази сфера

Обикновено, за да започнете работа като служител в държавната администрация, преминавате през конкурс. Първият етап е по документи. Вторият е тест и интервю.

Документите, освен обичайните CV, дипломи за завършено образование и квалификация и удостоверения за доказване на опит, се комплектуват със заявление по образец и декларация по чл. 17, ал. 2, т. 1 от НПКДСл.

Тестът и интервюто имат за задача да установят професионалните познания и умения на кандидата за държавен служител, личностните характеристики и умения за общуване и т. н.

Държавни институции в София

Според устройството на държавата ни в София се намират всички ръководни държавни институции:

  • Народно събрание;
  • Президентство;
  • правителство и министерства;
  • институти и инспекторати към министерския съвет и министерствата и т. н.

Защо да се възползвате от помощта на Zaplata.bg

Обявите в Zaplata.bg ви дават добра представа какви са възможностите за започване на работа като служител в администрацията. Дори когато в обявата е посочено, че не можете да кандидатствате онлайн, лесно и без да губите време можете да проучите какви са основните изисквания и длъжностни характеристики на предлаганите работни места, заплатите.

Платформата ви предлага актуална информация за свободните позиции всеки ден. Преглеждайте я редовно и със сигурност ще намерите подходящата за вас.

Разгледайте още:

Работни позиции за шофьори в Турция Свободни позиции за застрахователни консултанти Обяви за работа в чужбина за шофьори

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.