Търсене  
Търсите работа?
Шофьори с кат. C+E/ работа във Франция
TRANSPORT JUNG
Франция

Каква работа за студенти можем да намерим в Бургас?

Времената, в които студентите търсеха работно място едва след дипломирането си, отдавна са в миналото. Забързаният живот и солидните разходи за образование често налагат по-ранна заетост. Каква трябва да бъде тя, за да е съвместима със следването?

Какви работни места за студенти в Бургас ще открием

Спектърът от възможности пред вас е широк. От една страна някои фирми предлагат позиции, изискващи по-ниска квалификация, които обаче са с гъвкаво работно време и могат да бъдат съчетани с лекции. От друга бихте могли да попаднете и на позиции, които предлагат първи ангажименти по специалността. Платените стажове също са отличен вариант, който не само носи доходи, но е плюс и за вашето CV. Интересен вариант е и трудът по конкретни проекти. Така че в тематичния ни раздел за студенти можете да изберете между:

Защо да изберете морето за вашата сезонна работа

Удобна и идеално допълваща ангажиментите ви през учебната година е сезонната заетост. Тя дава възможност да използвате лятната ваканция пълноценно и разумно и вместо да харчите, да акумулирате определено количество средства, без това да попречи на академичната ви подготовка.

Бургас е чудесно място за подобна активност, тъй като големият поток туристи през летния сезон създава значителна нужда от повече персонал в морския град по време на отпуските. Ако планирате развитие в сферата на туризма, подобна активност може да е полезна за вас и в перспектива.

Kой стаж се счита за трудов

Когато започвате дадена дейност, важно е не само заплащането, но и документите, които подписвате. Ако всичко почива на устна договорка, няма как да очаквате подобна активност да бъде част от официалната ви трудова биография.
Ако ангажиментите, които изпълнявате, са регламентирани от граждански договор, също не натрупвате стаж. Нито пък ако заетостта ви е по 3 часа дневно.

За да се признава дадена дейност за официален трудов стаж, то вие трябва да сте на трудов договор и всекидневно да изработвате поне половината от регламентирания в Кодекса на труда минимален работен ден.

Как може да ви помогне Zaplata.bg

Ние правим откриването на добра позиция далеч по-лесно. Многобройни нови обяви се регистрират в нашата онлайн платформа ежедневно и всяка от тях предлага ново предизвикателство. Държим работодателите, с които си сътрудничим да са коректни при описанието на условията и заплатата. И за да бъде търсенето ви оптимално, сме създали разнообразни опции за ваше улеснение. Можете да се абонирате за новини от конкретна фирма, бихте могли да отделите обявите, които ви интересуват, да запазите на сайта ни свое CV и т.н.
Възможностите ви очакват!