Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности ИТ ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия и Продажби Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за работа за Бизнес, Консултантски услуги

Добавено в Избрани
от 1675 до 2320 лв.
гр.София / днес
Добавено в Избрани
гр.София / 02 Март
Добавено в Избрани
от 500 до 1500 лв.
Дистанционна работа / днес
Добавено в Избрани
от 2300 до 2700 лв.
Дистанционна работа / 21 Март
Добавено в Избрани
от 1000 до 1300 лв.
гр.Ямбол / 20 Март
Добавено в Избрани
от 600 до 1800 лв.
Дистанционна работа / 20 Март
Добавено в Избрани
от 2100 до 2350 лв.
гр.София / 17 Март
Добавено в Избрани
от 2000 до 2500 лв.
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 3000 до 5000 лв.
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 1300 до 1700 лв.
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 1300 до 1800 лв.
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 1200 до 2000 лв.
гр.София / 22 Март
Добавено в Избрани
от 1600 до 3500 лв.
Дистанционна работа / 21 Март
Добавено в Избрани
от 1000 до 2000 лв.
гр.Варна / 21 Март
Добавено в Избрани
от 1000 до 2000 лв.
гр.Варна / 21 Март
Добавено в Избрани
от 2000 до 3000 лв.
гр.София / 20 Март
Добавено в Избрани
от 2200 до 2600 лв.
гр.София / 17 Март
Добавено в Избрани
гр.Враца / 15 Март

Консултантските услуги са област, която е много атрактивна за професионална реализация. Сферата предлага доста добри възможности за развитие на кариера, което се обяснява с много фактори.

Работата не излага заетите на много стрес, но за сметка на това е доходоносна и позволява постоянно трупане на знания и умения. Те могат впоследствие да ви бъдат доста полезни при започване на собствен бизнес.  

Какви свободни позиции може да открием в раздела

Обикновено свободните работни места в тази област не са много, а малкото появяващи се бързо се заемат в резултат от големия наплив от желаещи. Търсят се специалисти в различни бизнес направления.

Свободните места за консултантски услуги създават доста конкуренция на кандидатите, тъй като освен лека и доходоносна, тази работа е също така и доста престижна.  

Какво образование ни е нужно

За да работите като бизнес-консултант, препоръчително е да имате и съответното образование по специалността. Независимо дали сте завършили колеж или университет, вие трябва да сте се дипломирали в специалност свързана с:

  • мениджмънт;
  • маркетинг;
  • бизнес-администрация;
  • финанси.

Експертните познания обаче във всеки един случай са задължителни и са от много голямо значение за изпълнението на тази длъжност. Не бива да забравяме, че все пак хората ще се доверяват на преценката и съветите на специалиста, поради което той носи морална отговорност за насоките, които им дава.

Какви са предимствата да работиш в тази сфера

Работата в тази сфера има доста предимства, като за всеки зает в сектора предимствата могат да са различни. Едно от преимуществата е, че самите бизнес-консултанти могат да използват натрупаните знания за да развият свой собствен бизнес след време.

Още един голям плюс е това, че тази област се отличава с това, че заетите получават заплати, които са по-високи от средните за страната. Това позволява поддържането на приличен жизнен стандарт.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Освен огромен брой обяви за работа в тази сфера, Zaplata.bg ви предлага възможността да се свържете с работодател, чиято оферта ви се струва интересна.

Ако и от фирмата проявят интерес към вас, бихте могли да се срещнете с техни представители и да се организира интервю. Това може да се окаже началото на една невероятна кариера.

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.