Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
ВИК , Въздуховоди ,Електротехници ,Бояджи, Заварчици ,Монтажници , работници и отоплителни с-ми .Шлосери
Starotec GmbH
Германия

Обяви за Работа за Архитектура, Строителство и Градоустройство

Добавено в Избрани
от 5500 до 8000 лв. бруто
гр.Варна / 15 Март
Добавено в Избрани
от 5000 до 6000 лв. бруто
Германия / 15 Март
Добавено в Избрани
гр.София / 13 Март
Добавено в Избрани
от 2000 до 2400 лв. бруто
гр.София / 13 Март
Добавено в Избрани
от 2000 до 2500 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 2300 до 2500 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 5200 до 6000 лв. бруто
Германия / 15 Март
Добавено в Избрани
от 5200 до 6000 лв. бруто
Германия / 15 Март
Добавено в Избрани
от 2200 до 3700 лв. бруто
гр.София / 15 Март
Добавено в Избрани
от 5000 до 7000 лв. бруто
Германия / 13 Март
Добавено в Избрани
от 2000 до 4000 лв. бруто
гр.София / 12 Март
Добавено в Избрани
от 2000 до 4000 лв. бруто
гр.София / 12 Март
Добавено в Избрани
гр.София / 27 Февруари
Добавено в Избрани
гр.София / днес
Добавено в Избрани
от 1800 до 2000 лв. бруто
гр.София / днес

Архитектура, Строителство и Градоустройство

Ако сте завършили своето образование в областите архитектура, строителство и градоустройство, възможностите и перспективите за намиране на добра работа не са малки.

Със сегашния темп на застрояване и на нужда от специалисти в сектора, възможността да намерите своето работно място в Zaplata.bg е повече от добра за вас.

Работата в тази област може да има редица плюсове и минуси, като сред плюсовете си струва да се подчертае добрата работна заплата, дори и ако говорим за по-ниско квалифицираните позиции в областта. Сред минусите е това, че при по-ниско образование, работата в сектора е доста тежка.

Няма как да се отрече и това, че много от позициите в тази област позволяват да се работи от всяко място, включително и у дома, което позволява гъвкаво работно време на заетите в бранша.

Каква работа в строителството можем да открием

В Zaplata.bg можете да откриете широко разнообразие от свободни работни позиции, които варират от най-нискоквалифицираните до най-отговорните и висококвалифицирани длъжности.

Сред най-атрактивните в сектора си остава работата на техническите ръководители, които оказват експертен контрол. Тази позиция е изключително търсена в резултат на съчетанието интелектуален труд - атрактивно възнаграждение.

Това, разбира се, води до много висока конкуренция за свободните работни места, което от своя страна повишава възнаграждението, но заедно с изискванията за работното място.

При нас ще намерите най-различни свободни работни позиции, като някои от тях на мениджърско (управленско) ниво са например:

  • мениджър човешки ресурси.
  • проектен мениджър.
  • координатор строителен надзор.
  • и др.

Как да изберем правилната позиция за нас

Ако сте завършили специалност в областта на архитектурата и градоустройството, тук ще можете да намерите подходящото работно място за себе си, независимо дали имате опит или не.

Разбира се, това води до разлика в очакваното възнаграждение и във възможностите за реализация, но също така и дава реална представа на кандидатите за работа и позволява на всеки да намери това, в което ще се справи най-добре според специалността си.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg ви дава възможност да се запознаете с търсенето и предлагането на работни места в сектора, с тенденциите в областта и с изискванията на различните работодатели.

Ще можете да получите реална представа за възнаграждението, както и за своите собствени умения на фона на конкуренцията. По този начин ще подобрите възможностите си за реализация в секторите архитектура, строителство и градоустройство.

Разгледайте още:

Мениджъри връзки с клиенти заплати Ремонт Мениджъри за магазин работа

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.