Добавено в твоите Избрани обяви

Ювикс Импрегнейшън ЕООД

Разглеждания: 9 588
Ювикс Импрегнейшън ЕООД

За компанията

Ювикс Импрегнейшън ЕООД е фирма, основана през 2003 година, специализирана в технологии за повърхностна обработка на дървесина, както и в консерванти и технологии за импрегниране на дървесина чрез високо налягане.

Фирмата е представител за България на Lonza Wood Protection, Великобритания - световен лидер с повече от 80 години опит в разработването на технологии и продукти за импрегниране и огнезащита на дървесина.

Ювикс Импрегнейшън е вносител на Sherwin-Williams - производител на бои, лакове, байцове и специални покрития за дървесина с повече от 150-годишна история.

Разполагаме със собствена база, оборудвана със сървеменна инсталация (автоклав) за импрегниране на дървен материал. В качеството си на оторизиран оператор, фирмата сертифицира импрегнирания дървен материал, като гарантира, че импрегнираните изделия са защитени от 15 до 60 години, в зависимост от режима на третиране.

Ювикс Импрегнейшън предлага следните продукти и услуги :

  • Декоративни покрития и защита на дървесина: лакове, грундове, байцове, бои, специални покрития, консерванти, импрегнатори, масла и вакси

  • Вакуумно импрегниран дървен материал, подходящ за огради, перголи, веранди, подове (декинг), обшивки (сайдинг), покривни конструкции, ландшафтни изделия, декоративни мостове, градински траверси, парапети, катерушки, колове за укрепване на млади дървета и лозя

  • Консерванти за дървесина
  • Импрегниране под налягане на дървен матерал, предоставен от клиент

  • Доставка и сервиз на автоклави за импрегниране и вани за потапяне на дървен материал


Ювикс Импрегнейшън ЕООД е пълноправен член на браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП) и асоцииран член на Българския съюз на производителите на сглобяеми къщи (БСПСК).


Галерия

Контакти

Адрес

Промишлена зона "Илиянци", ул. "Джерман" №5 1271 София / Виж на картата

Уебсайт

http://www.uvix-bg.com/

Facebook

https://www.facebook.com/Uvix.Impregnation
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Ювикс Импрегнейшън ЕООД

Промишлена зона "Илиянци", ул. "Джерман" №5 1271 София