Добавено в твоите Избрани обяви

PRIME DESIGN EUROPE AD

Разглеждания: 13 327

За компанията

"ПРАЙМ ДИЗАЙН ЮРЪП" АД се позиционира на Българския пазар в началото на 2015 г. като представител и производител на продуктите на европейската компания Prime Design Europe. От 2006 година компанията Prime Design Europe (PDE) е лидер в производството и разпространение на патентовани, ергономични иновативни покривни багажни системи за превозни средства с индустриална насоченост като: ванове, пикапи, бусовове и други товарни автомобили.

Производствената дейност на фирмата "ПРАЙМ ДИЗАЙН ЮРЪП" АД, стартира в началото на месец Април, 2015. В стремежа си да постигне отлично качество на своята продукция, компанията инвестира във високотехнологично оборудване, напълно отговарящо на световните критерии за работа в този отрасъл. Производството се осъществява с последно поколение CNC–металообработващи машини, електронен циркуляри с CPU и др. Производството е съсредоточено предимно в обработката на алуминиеви материали. Машините са с капацитет за обработка на детайли с много голяма дължина. 

Политика на дружеството е да инвестира в квалифицирани служители и технически специалисти, отличаващи се с доказани високи професионални и лични качества. Компанията работи и за непрекъснато доусъвършенстване и повишаване на квалификацията на служителите си.

Контакти

Адрес

гр. София, кв. Требич, ул. Доло № 19 / Виж на картата

Уебсайт

https://pde-group.com/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на PRIME DESIGN EUROPE AD

гр. София, кв. Требич, ул. Доло № 19