Добавено в твоите Избрани обяви

Voice Academy OOD

Разглеждания: 1 259
Voice Academy OOD

За компанията

VOICE ACADEMY
Първото частно музикално училище в България с професионална програма за обучение и развитие на млади таланти.
Първото частно музикално училище
Voice Academy е единственото по рода си място в България, което работи по авторска учебна програма. Тук всеки може да развие своя музикален талант, независимо дали е на 4 или 44 години.
Първата Singer-Songwriter програма
Четиригодишна интензивна програма за млади таланти, които искат да станат завършени артист-изпълнители, да създават авторска музика и да превърнат изкуството в своя професия.
10 години опит в развитието на таланти
От създаването си до днес, Voice Academy работи изключително успешно в създаването, развитието и промотирането, на някой от най-ярките млади музикални таланти в България и в чужбина. Целта е превръщането им в успешни артист-изпълнители или музикални педагози.
над 500 ученици
Над 500 ученици са започнали своя музикален път благодарение на професионалния екип от вокални педагози и специалисти във Voice Academy.

ЛЮБИТЕЛСКИ ПРОГРАМИ
Тук има място за всеки, който иска да превърне музиката в част от живота си и да използва това изкуство като средство за изразяване и личностно развитие. Независимо на колко години е, колко талант притежава и колко големи амбиции има.

MALCHO VOICE
4-7 години
Забавляваме се искрено,
учим се истински.

RISING STARS
8-13 години
Учим се от другите,
развиваме себе си.

TEEN STARS
14-18 години
Ако носим пламъка
ще светим като звездите.

SING HEARTS
18+ години
Намираме вдъхновение,
преоткриваме себе си.

ПРОФЕСИОНАЛНА ПРОГРАМА SINGER-SONGWRITER
Singer – Songwriter е единствената професионална музикална програма в България, която подготвя изцяло завършени артист-изпълнители, които искат да превърнат музиката в своя професия и да умеят да създават и изпълняват авторска музика.
Наред с овладяването на певческото изкуство, четиригодишното интензивно обучение развива у младите таланти всички необходими комплексни знания и умения за един съвременен професионален изпълнител – музикална теория, хармония, мелодия, текстопис, сценично поведение, танц, овладяване на музикален инструмент пиано/китара, музикално продуциране и музикален бизнес.

Артист-изпълнител
В глобалната музикална индустрия предизвикателствата са много и късметът е на страната на изключително добре подготвените, много работливи и наясно със себе си артисти. Следвайки съвременните тенденции за създаване на музикални артисти и продукти, вярваме, че с програмата Singer-Songwriter даваме шанс на младите български таланти да получат възможно най-добрата ранна подготовка за професионална музикална кариера. И ги подкрепяме да бъдат щастливи от избора, който са направили.

Висше музикално образование в чужбина
В последната учебна година от програмата учениците, избрали да продължат музикалното си образование в университети в чужбина, разполагат с всички ресурси и професионална подкрепа, за да се подготвят за кандидатстване и да покрият успешно входящите изпити и условията за прием. А обратната връзка от наши ученици показва, че наученото във Voice Academy покрива и част от учебния материал в първите две години на университета.

Вокален педагог
Работата на вокалния педагог включва не само обучението на ученици в различни възрасти. Тя има и основна роля по време на звукозаписния процес, затова и много от големите артисти работят с вокални треньори в различни формати и ситуации. Завършвайки успешно програмата SINGER-SONGWRITER, вие може да получите предложение да продължите специализацията си като част от екипа на Voice Academy и да се превърнете в наистина знаещ и можещ вокален педагог.

ОБРАЗОВАТЕЛНА КОНЦЕПЦИЯ
Във Voice Academy вярваме, че откритата комуникация е изключително важна за съвместния ни успех. Запознайте се с нашата образователна концепция и принципите, на които ще протича обучението ако сте част от голямото семейство на Voice Academy.
Отдаденост
Всеки ученик е дългосрочен проект и целият екип на Voice Academy работи за неговия успех.
Индивидуалност
Всеки ученик е артист и заслужава уважение към неговото творчество. Той води процеса на собственото си израстване и самоопределяне като човек и професионалист.
Постоянство
Талантът е дар, но трудът и постоянството са личен и ежедневен избор на ученика. С тях той демонстрира желанието си да стане професионален артист-изпълнител.
Уважение
Успехът е важен, но той не се постига за сметка на отношението към себе си и останалите.
Достъпност
Поискай и ще ти се даде. На разположение на ученика е цялата материална и интелектуална собственост на Voice Academy, за да го подкрепи в неговия път към успеха.
Внимание
На всеки ученик се обръща персонално внимание, като се работи индивидуално и в малки групи, спазвайки принципите на ненасилствената комуникация.
Развитие
Важно е да се научиш да обичаш да учиш. Всеки ученик учи със собствена скорост, но не спира да се усъвършенства постоянно и във всяка една област.
Осъзнатост
Няма грешки има само успехи и уроци. Критериите за успех са лични и са пряко свързани с целите, които си е поставил ученика.
Вдъхновение
На ученика трябва да бъде осигурен достъп до личния опит на успешно реализирани професионални артисти.
Самокритичност
Оценките и изпитите са субективни и са само референция за това, къде се намира ученикът по пътя си към овладяването на материята, в която е избрал да се усъвършенства.
Колегиалност
Никой не може да постигне истински големите си цели сам. Уменията за работа в екип са основополагащи за успеха на ученика сега и в бъдеще.
Себестойност
Изкуството, превърнато в професия, не е самоцелно. То е инструмент, който ни дава възможност да създаваме стойност, както лично за себе си, така и за обществото. Да имаме професия, с която да ни прави щастливи и да ни позволява да се издържаме достойно.

ПРЕДМЕТИ

Пеене
Вярваме, че пеенето е естествен процес, музикално говорене и най- важното – комуникация. Затова и водещото в методиката ни е личният подход към всеки ученик в зависимост от целите, които си е поставил. Работим по утвърдена система, взаимствана от доказали се световни практики и с екип от вокални педагози с дългогодишен професионален опит. Стремежа ни е всеки ученик във Voice Academy да изгради своя осъзната вокална техника, уникален тембър, музикален вкус и разбиране за пеенето като физически и психологически процес. Всичко това с фокус върху съвременната интерпретация и импровизация.

Музикална теория и практика
Иновативната ни система „Музикална теория и практика“ е създадена за начинаещи и напреднали – любопитни да усвоят основните понятия в музиката по забавен и интересен начин. Философията, принципите и методиката ни на преподаване ще ви помогнат да разберете, че музикалната грамотност може да бъде съчетана със свободната изява на творческия талант.

Хармония и Мелодия
Това е продължение на “Музикална теория и практика” и е следваща стъпка в развитието на творческия талант на ученика. Дава инструментите, чрез които да се изрази като самобитен артист, пречупени през неговия мироглед и музикална грамотност. Съчетава в едно цяло музикалните изразни средства за създаване на цялостен музикален образ, а именно мелодия, ритъм и хармония.

Китара / Пиано
Ще развиете практически умения свързани с интерпретация и акомпанимент на пиано/китара, както на класически, така и на съвременни произведения. Ще се научите да свирите и пеете едновременно, индивидуално и в група.

Вокална група
Освен самостоятелно, учениците се учат да разглеждат музиката и многопластово, фокусирайки се върху част от цялото. Учат се на многогласно разучаване и изпълнение на съвременна и популярна или джаз музика, развиват базисни умения по отношение на работа в екип, гласоводене и хармоничен слух. Работата в група развива различен тип качества и умения, нужни на артистите за бъдещата им съвместна работа и колаборация с различни музиканти или банди.

Текстопис
Думите са оръжието, което помага на музиката не само да ни развълнува, но и да ни разказва истории. Това е част от музикалното образование, в което помагаме на изпълнителите да измислят и споделят мисли и емоции, обличайки ги в текст и музика едновременно.

Музикален бизнес
Да правиш музика е удоволствие. Да се издържаш от правенето на музика е професия. С всички тънкости, умения и познания на средата, които изисква една “работа”. Във Voice Academy помагаме на всеки артист да разбере как работи музикалната индустрия, каква е ролята на артистите, продуцентите и издателите и какви отговорности имат останалите участници в музикалния бизнес.

Музикално продуциране
Всеки съвременен музикант, автор и изпълнител достига още по-високо ниво, ако умее да работи с музикален софтуер (DAW) за звукозапис, ако може да създава собствени аранжименти и да намира авторско звучене на произведенията си, без значение в какъв стил и жанр са те.

Танци
Обучението включва съвременни хореографии и движения, допълващи цялостното артистично изпълнение и присъствие, които са неразделна част от образа на завършените артист-изпълнители. Всеки съвременен артист има нужда от физичека издържливост, пластичност, креативност, актьорско присъствие и умения за импровизация на сцена.
Сценично поведение
Изявата е част от ежедневието на всеки артист. Когато сме на сцена често се питаме „Накъде да гледам?“, „Няма ли да се изложа?“, „Какво да правя с ръцете си ?“. В часовете по сценично поведение ще получите увереност и решения на тези въпроси.
ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ!
 
гр. София
ул. “Цар Самуил” №62
(близо до метростанция “Сердика”)
+359 878 57 39 01

Видео

Контакти

Адрес

ул. Цар Самуил №62 обл.СОФИЯ, гр.СОФИЯ 1000 Телефон: +359 878 57 39 01 / Виж на картата

Телефон

+359 878 57 39 01

Уебсайт

http://www.voiceacademy.bg

Facebook

https://www.facebook.com/VoiceAcademy/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Voice Academy OOD

ул. Цар Самуил №62 обл.СОФИЯ, гр.СОФИЯ 1000 Телефон: +359 878 57 39 01