Търсене  

Какви документи са ви нужни за работа във Великобритания

Великобритания е една от страните, за които все още не може да се даде точна информация какво ще се случи с работниците от Европейския съюз там. Тъй, като те са в процес на Brexit все още не е ясно, дали ще е нужда виза за емигрантите там. За момента всичко е по старите правила. За да получиш статут там, работодателите ще изискат от теб:

Можете ли да работите в чужбина без език?

Истината е, че това е напълно възможно, защото има много свободни позиции, в която не е нужно знаенето на език. В Zaplata.bg ще намерите доста такива. Такава работа е например във фабрики, които пакетират или изработват нещо. Тя е по-скоро физическа и не се изисква да знаете език. Много хора отиват в чужда страна с минимално знание на някакъв език и в процес на работа и живота си там научават езика. Освен това, получават и добри заплати на тези позиции. Това разбира се може да стане, ако имате познати, които да ви помагат в началото. 

От друга страна незнанието на езика може да Ви доведе неприятности, защото няма да знаете какви документи подписвате и какви писма идват в пощата Ви. Много работодатели ще ви приемат на драго сърце, защото за тях сте евтина работна ръка, с която запълват свободните си позиции. 

Ние от Zaplata.bg Ви съветваме да имате поне начално ниво на английски език преди да предприемете заминаването си към Великобритания. При нас ще намерите много обяви за работа във Великобритания, като:

Как Zaplata.bg ви помага да си намерите работа във Великобритания

Ние от Zaplata.bg Ви помагаме чрез нашите обяви за работа във Великобритания. Чрез нашата платформа, ние Ви свързваме с въпросния работодател и осъществяваме връзка помежду Ви. Ако нямате нужното знание на език, Zaplata.bg ще Ви помогне с кореспонденцията. 

Всеки сезон има нови свободни позиции в големите фабрики, които са доста подходящи за първи ход във Великобритания. Минималната заплата в Англия е 1200 британски лири на месец, същата сума е разходите за живот. Минималната такса за час през 2019г. е 8,21 паунда. Там емигрантите работят както като обикновени работници, така и като висококвалифицирани специалисти.

Доверете се на Zaplata.bg за своята работна оферта. Ние Ви гарантираме сигурност и избор на много обяви за работа. Коректно заплащане на месечните заплати и точна информация за всички свободни позиции.

Пазете се от фалшиви обяви и измамни фирми!