Добавено в твоите Избрани обяви

Уни комерс

Разглеждания: 734
Уни комерс

За компанията

ИСТОРИЯ

Агенция “Уни комерс България” ЕООД е създадена през 1997 г. като ЕТ “Уни комерс”. В последствие е пререгитрирана с оглед разрастването на дейността на фирмата и увеличеният брой служители и офиси.

“Уни комерс” е специализирана в управлението и реализацията на чужди и български инвестиции. 

При създаването й, с оглед ефективното обслужване на всяка от двете основни групи клиенти, в агенцията се обособяват два самостоятелни отдела – покупко-продажби и наеми. 

Нарастващият авторитет на “Уни комерс” е резултат от дългогодишния опит и задълбоченото познаване на пазара на недвижими имоти в съчетание с високо качество на предлаганите услуги. Сред клиентите на агенцията са множество чуждестранни компании с интереси на територията на Република България. 

ЗА ФИРМАТА 

"Уни комерс България" ЕООД е една от добре работещите и бързо развиващи се фирми в областта на недвижимите имоти. Към момента фирмата разполага с два офиса в гр. София – единия от които собствен, а другият-нает

Освен собствените офиси, към групата на агенцията има още изградени такива на база на постоянно развиваща се франчайзингова мрежа изградена по специално разработена програма.  Към момента партньорските офиси са 12 бр. 

В агенцията работят над 30 мотивирани висококвалифицирани служители, които се придържат към основния приоритет на компанията – ориентация към интересите на клиента и професионално обслужване на високо ниво.

 “Уни комерс” разполага с постоянен екип, както и с асоциирана група консултанти – икономисти, юристи, архитекти и други специалисти, които сътрудничат в изпълнението на фирмената мисия, а именно коректното и прецизно обслужване на клиентите на компанията.

 

В крак с динамиката на настоящето и за постигане на максимално пълноценен диалог с клиента, екипът ползва всички съвременни средства за комуникация – нови технологии и Интернет.


Контакти

Адрес

бул. Евлоги и Христо Георгиеви 13 / Виж на картата

Телефон

0898229064, 024182995

Уебсайт

http://www.unicomimoti.com
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Уни комерс

бул. Евлоги и Христо Георгиеви 13