Добавено в твоите Избрани обяви

Транспрес ООД

Разглеждания: 18 364

За компанията

ТРАНСПРЕС е водеща логистична компания в България, създадена преди повече от 20 години с фокус върху транспортните услуги. ТРАНСПРЕС обединява хора, технологии и транспортна мрежа по начин, който постоянно разкрива нови възможности за развитие.

ТРАНСПРЕС се ръководи от ясни фирмени принципи, които определят политиката на компанията в отговор на динамичната и взискателна икономическа обстановка.

ТРАНСПРЕС поддържа вътрешен и международен транспорт от най-висок клас, като покрива всички изисквания в бранша за доставка на товари, групажни пратки и куриерски услуги.

ТРАНСПРЕС разчита на екип от професионалисти и партньори, които са движещата сила на компанията. Партньорството ни с DACHSER, което стартира през 2008 година е изключителна възможност за използване на единна европейска мрежа за транспортни услуги, с еднакви правила за всички участници в нея.

Контакти

Адрес

София, ул. Мими Балканска 140

Телефон

+359 2 9480 550

Facebook

https://www.facebook.com/TranspressIntelligentLogistics/

Политика за поверителност

Описание: Автобиографията Ви ще бъде използвана само и единствено за целите на подбор за конкретната длъжност, за която кандидатствате. Достъп до личните Ви данни ще има само Специалист Човешки ресурси и прекият ръководител на отдела, в който има обявена свободна позиция.
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Транспрес ООД