Добавено в твоите Избрани обяви

ТЕЛЕПОЛ ЕООД

Разглеждания: 3 390

За компанията

Национална агенция за сигурност Телепол е създадена през 1993 година и оттогава е истински пример за частна българска компания с успешно развитие и постоянен ръст.

Благодарение на фирмената философия и политика за предоставяне на качествени услуги и бизнес интеграция, Национална Агенция за Сигурност Телепол е предпочитан партньор на престижни български и мултинационални компании в страната, както и на голям брой домакинства. Доказателство за високия професионализъм на нашия екип са дългогодишните партньорски отношения с многобройните ни доволни клиенти.

Национална агенция за сигурност Телепол е в авангарда на технологичното развитие в сферата на охраната и сигурността в България. Чрез съчетаване на иновативно мислене и високи технологии, ние вървим по пътя към усъвършенстване за максимална удовлетвореност на нашите клиенти.

Целият екип на Национална агенция за сигурност Телепол е посветен на налагането на нови, по-високи стандарти при проектирането, изграждането и експлоатацията на интегрирани системи за индивидуална, фирмена и индустриална сигурност, предлагайки богата гама от продукти и услуги в сектора.

Нашата градивна нагласа и иновативно поведение се описват с едно изречение:
Днес ние правим това, което другите ще правят утре!Контакти

Телефон

054800166

Уебсайт

http://www.telepol.com
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ТЕЛЕПОЛ ЕООД