Добавено в твоите Избрани обяви

ТЕХНОКОН ООД

Разглеждания: 3 383

За компанията

Фирма "Технокон"ООД е наследник на многогодишен опит в областа на ремъците и транспортни ленти за леката и тежка промишленост.

Началото е дадено през 1997г. със създаване на фирма "Римтех"ООД - дистрибутор за България на фирмата "Leder Beltech" - Швейцария за плоски и тангенциални ремъци с марката Rapplon, а в последствие и на "Verseidag Beltech" - Германия за транспортни ленти от PVC,PU,Elastomer,Силикон,Тефлон,Гума и други.

Новото хилядолетие беше белязано от сливания и реформи,както в семейството на Ammeraal така и в България, за да бъде достигнат сегашния формат.

Понастоящем, ние сме официални представители на фирмите "Ammeraal Beltech " -"Uni Chain" ,"Vota Belting" - Израел и "Megadyne" - Италия, лидери в производството на транспортни ленти,пластинчати ленти,зъбни и трансмисионни ремъци,ремъчни шайби и покрития.

Още наши партньори са фирмите "Mitsuboshi" - Япония, "Astin" - Италия, "Mapelli" - Италия, "Flexco" - Германия,"Nitta" - Япония, "TREX" - Холандия ,"Transnorm" - Германия и др. - производители на полиуретанови,каучукови,метални,силиконови и тефлонови изделия за промишлеността.

Контакти

Адрес

гр.София ,бул.Рожен ,18 (локално платно след Софарма трейдинг)

Телефон

0878 415440

Уебсайт

https://www.technocon.biz

Обяви за работа в ТЕХНОКОН ООД (1)

Добавено в Избрани
Технически сътрудник
от 1400 до 1550 лв.
гр.София / 01 Юни
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ТЕХНОКОН ООД