Добавено в твоите Избрани обяви

Брокер на недвижими имоти

„Макаса Консулт“ ООД търси да назначи ТЕБ на мечтаната ти работа!

\"Макаса Консулт\" е бързо развиваща се агенция за недвижими имоти, която се фокусира върху индивидуален подход към всеки клиент. Ние се стремим да изградим връзки с нашите клиенти и колеги, основани на коректност, отдаденост и професионализъм.

Основната ни дейност е свързана с покупко-продажба или наем на жилищни, ваканционни, инвестиционни и бизнес имоти в гр. София. Ние гарантираме коректност и спокойствие на всеки един от нашите клиенти, като изготвяме документи, договори и правим проверки на предлаганите имоти. Предоставяме съдействие както на кандидат-продавачите, така и на потенциалните купувачи.

Ние усърдно работим за постигане на мечтите на нашите клиенти и дори сме възприели това като наш девиз: \"Имате мечта? Нека я постигнем заедно!\".

За да разширим дейността на агенцията, търсим да назначим нов член на екипа. Идеалният кандидат е харизматичен, целеустремен и деен. Всеки един от нас е способен да защитава както собственото му мнение, така и позицията на клиентите ни.

Ние високо ценим умението за свободна комуникация и желанието за себеусъвършенстване.

Търсим човек с хъс и висока мотивация за работа и развитие, който има желание за успех и реализация. Важно е да има внимание към детайла, добри компютърни умения (брокерски/търговски софтуер, MS Оffice), както и добри организационни умения. Рендерни програми и AutoCad се считат за бонус. Английският език на добро ниво (писмено и говоримо) също е предимство.

В случай, че имате желание да се присъедините към нашия екип, ние предлагаме висок процент от всяка реализирана сделка, възможност за кариерно развитие в компанията, задължително и задълбочено обучение и трудов договор.

Ако искаш да бъдеш част от нашия екип, изпрати актуална автобиография с прикачена снимка и нека заедно постигнем мечтите си!

Тагове:
PRO
18 Септември 202353
Брокер на недвижими имоти Макса Консулт ООД
Макса Консулт ООД
Получавай новите обяви на имейл
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Макса Консулт ООД

Докладвай за проблем
Брокер на недвижими имоти
Макса Консулт ООД

Препишете кода от картинката: