Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
Комплектовач
Х12 ЕООД
гр.София

Обяви за Работа за Търговия и Продажби

Добавено в Избрани
гр.София / 27 Ноември
Добавено в Избрани
от 2450 до 2450 лв. бруто
гр.София / 05 Декември
Добавено в Избрани
гр.София / 21 Ноември
Добавено в Избрани
България / 27 Ноември
Добавено в Избрани
гр.София / 20 Ноември
Добавено в Избрани
от 1550 до 1700 лв. бруто
гр.София / 05 Декември
Добавено в Избрани
от 1550 до 1700 лв. бруто
гр.София / 05 Декември
Добавено в Избрани
от 1700 до 1850 лв. бруто
гр.София / 05 Декември
Добавено в Избрани
гр.София / 05 Декември
Добавено в Избрани
от 900 до 1000 лв. бруто
гр.Пловдив / 01 Декември
Добавено в Избрани
от 2500 до 3500 лв. бруто
гр.София / 06 Декември
Добавено в Избрани
от 1200 до 1400 лв. бруто
гр.София / 06 Декември
Добавено в Избрани
от 1200 до 1400 лв. бруто
гр.София / 06 Декември
Добавено в Избрани
от 1200 до 1400 лв. бруто
гр.София / 06 Декември
Добавено в Избрани
от 4800 до 6500 лв. бруто
гр.Пловдив / 28 Ноември

Търговия

Търговията е най-важния сектор в икономиката на нашата страна. В него са заети основната част от българите, но не всички разполагат с еднакво добре развити умения да реализират продажби. Талантливите служители на частния бизнес в областта на търговията могат да получат много добри условия на труд. За тях може да се осигури изключително атрактивни развитие и израстване в бизнеса, примамливи условия на труд, добро работно време и много други. Zaplata.bg има за цел да ви предостави подробна информация за всички налични към момента на пазара работни места, с което да ви насочи към правилния работодател. По този начин ще останете максимално доволни от условията, които ви се предлагат.

Какво означава търговия

Търговията е най-обхватния сектор в българия, като заема първо място по отношение на заетостта. Тук говорим за продажба на стоки и услуги, които се реализират от съответните служители. Именно заради голямата зависимост от личностните и професионални качества на последните е много важно дали те притежават съответните умения.

Как да правим успешни продажби

Когато говорим за работа в сектор търговия, трябва да се отбележи, че няма по-важно качество за служителите от този сектор от това да умеят да реализират продажби. Именно това умение се поставя на първо място и е решаващо за успешното кариерно развитие в този сектор.

Как да изберем правилната позиция за нас

Изборът на правилната позиция е сложен и за човек е трудно да си даде самооценка. Важно е да се ориентираме към работни места, за които имаме поне известна доза увереност, че ще можем да се справим. Важно е човек да си даде правилна равносметка за това дали притежава определени качества и кои са съответно неговите по-силни и по-слаби страни. Важно е да се помисли за това, като целта е да не се допуска вземане на грешни решения. Ето и няколко насоки за намиране на правилната позиция:

  • Налично образование.
  • Интереси и скрити таланти.
  • Да не се изкушаваме от възнаграждението.
  • Възможности за развитие.

Как Zaplata.bg помага в набора ни

Zaplata.bg помага на вашия избор с това, че ви дава достъп до много широк спектър от обяви за работа. Това ви позволява да сравните условията на различните работодатели, да помислите за това какви работни заплати ви предлагат и по този начин да вземете съответно и най-доброто решение и съответно да се ориентирате към най-благоприятните места за работа.

Разгледайте още:

Обяви за работа в Смолян Работни позиции за уеб редактори Обяви за работа за машинисти

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.