Добавено в твоите Избрани обяви

Съдърланд Глобъл Сървисиз България ЕООД

Разглеждания: 101 402
Съдърланд Глобъл Сървисиз България ЕООД

За компанията

Съдърланд е голяма международна компания с над 36 годишна история. През 2008 г. отваря врати офисът в София като днес служителите на компанията надхвърлят 2000 души – млади, талантливи и динамични хора, говорещи 17+ езика.

За Съдърланд България

Съдърланд е компания за дигитална трансформация, ръководена от своя дългогодишен опит.
Повече от 36 години се грижим за клиентите на нашите клиенти, като предоставяме измерими резултати и ускоряваме растежа им. Нашите продукти и платформи, базирани на изкуствен интелект, са изградени с помощта на стабилна интелектуална собственост и автоматизация.
Ние сме екип от професионалисти на световно ниво, оперативно ефективни, културно свързани, отдадени на нашите клиенти и един към друг.
Наричаме го One Sutherland.


През 2008 година в София отваря врати многоезиков офис за обслужване на клиенти. Оттогава до днес в България Съдърланд достига 2,000 служители в 3 различни офиса в София, Бургас и във Варна или в режим работа от вкъщи. Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 17 европейски езика.


Нашето стойностно предложение като работодател

Прави интересни неща, израствай по свой начин, бъди себе си!
В Съдърланд ще работиш над интересни проекти със страхотни хора с едни от най-големите брандове в света. Тук ти ще развиваш нови умения и опит, работейки в предизвикателна и насърчаваща среда. Ще поддържаш интересите си живи защото ние вярваме, че уникалната ти перспектива придава допълнителна стойност на твоята работа.


Нашите служители са щастливи тук
Това как служителите ни се чувстват в компанията е сред приоритети ни. Мнението на екипите ни ни помагат да оформим начина, по който правим нещата тук в Съдърланд. 92% от членовете на нашия екип са горди, че работят и са част от Съдърланд, a 97% от членовете на нашия екип заявяват, че тук се уважават хора от всички култури и произход. Също така 92% казват, че техният мениджър създава култура на доверие и ангажираност в екипите си.


Присъедини се!
Нашите екипи са умните хора, които стоят зад някои от любими брандове в световен мащаб, включително Spotify, Hilton, Veritas, McAfee и много други в следните индустрии - технологии, развлечения, търговия, игри, ентърпрайз и други. Възможностите за кариера са в областта на обслужването на клиенти, техническа поддръжка, техническо инженерство, бек-офис поддръжката, продажби и др.

Работи от уюта на своя дом
Работи над интересни проекти където и да си - у дома или в някой от офисите ни по света. 93% от служителите ни работят от вкъщи.

 Визитна картичка

Съдърланд е голяма международна компания с над 36 годишна история. През 2008 г. отваря врати офисът в София като днес служителите на компанията надхвърлят 2000 души – млади, талантливи и динамични хора, говорещи 17+ езика.

Служители в България: 2000
Градове в България:София, Варна и Бургас
В България от:2008
Държави/градове извън България:САЩ, Китай, Индия, Дубай, Канада, Мароко, Естония, Косово и др.
Година на основаване:1986

Придобивки

Ваучери за храна
Допълнително здравно осигуряване
Гъвкаво работно време
Карта за спорт

Галерия

Видео

Контакти

Адрес

48 Sitnyakovo Blvd. 4th Floor 1505, Sofia, Bulgaria / Виж на картата

Уебсайт

http://www.sutherlandglobal.bg/

Facebook

https://www.facebook.com/SutherlandBulgaria/

LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/sutherland-global-services/

Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=E6PTwrT5gFM&t=1s
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Съдърланд Глобъл Сървисиз България ЕООД

48 Sitnyakovo Blvd. 4th Floor 1505, Sofia, Bulgaria