Добавено в твоите Избрани обяви

СУОРДСАН ООД

Разглеждания: 6 833

За компанията

Нашата фирма започва търговската си дейност през 2012 година с производство на продукти в завода, разпространявайки истинско качество в почистващите продукти, и представяйки ги на клиентите под марката СУОРДСЪН , за предлагане на здравословен начин на живот с най-добрите продукти. СУОРДСЪН – като предпочитана марка в страната и в чужбина – предоставя услугите си както в страната, така и в чужбина, е доказала своето качество на надеждност по най-точния начин.  
Нарастващата стойност на СУОРДСЪН расте от още от ден първи, а към настоящия момент продължава да включва клиенти към ежедневно растящото си портфолио. На първо място, нашата основна цел е бъде чисто насочване на сектора и да бъде успешна в световен мащаб. СУОРДСЪН работят в посока , задоволяване на клиента във всички области, от производство до маркетинг и след-продажбени отношения, което е убеждение за клиентите да убедят, че услугата е начин на живот.

СУОРДСЪН знае, че хигиената и навиците за почистване се създават в млада възраст и са един от най-важните елементи от личностното развитие, работи в насока да бъде една от най- надеждните марки в Турция. Нашата основна мисия е да се работи за предлагане на качество и надеждност на нашите клиенти с нашите инвестиции и стойността, която даваме за иновативни идеи. СУОРДСЪН работи да предложи нов продукт на пазара и подкрепя идеята за удовлетвореността на клиентите, както и нуждите им, и трябва да бъдат полагани постоянни усилия за подобряването им.

Контакти

Адрес

Карнобат, ул. Северна Промишлена зона №1 / Виж на картата

Уебсайт

http://swordson.eu/_bg/

Обяви за работа в СУОРДСАН ООД (1)

Добавено в Избрани
МОТОКАРИСТ
гр.Карнобат / 02 Април
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на СУОРДСАН ООД

Карнобат, ул. Северна Промишлена зона №1