Какво?
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Добавено в твоите Избрани обяви

Работа в Стара Загора

Добавено в Избрани
от 3000 до 4000 лв. бруто
гр.Разград / 29 Май
Добавено в Избрани
от 1800 до 1900 лв. бруто
гр.София / 02 Юни
Добавено в Избрани
гр.София / 01 Юни
Добавено в Избрани
от 2319 до 4357 лв. бруто
гр.София / 30 Май
Добавено в Избрани
от 1675 до 2061 лв. бруто
гр.София / 29 Май
Добавено в Избрани
гр.София / 25 Май
Добавено в Избрани
от 4400 до 5500 лв. бруто
Германия / 02 Юни
Добавено в Избрани
Холандия / 02 Юни
Добавено в Избрани
от 4500 до 5500 лв. бруто
Белгия / 31 Май
Добавено в Избрани
от 4800 до 5200 лв. бруто
Германия / 29 Май
Добавено в Избрани
от 1550 до 1550 лв. бруто
гр.Стара Загора / 29 Май
Добавено в Избрани
от 1600 до 2500 лв. бруто
гр.Пловдив / 01 Юни
Добавено в Избрани
от 3900 до 4800 лв. бруто
гр.София / 01 Юни
Добавено в Избрани
от 4600 до 5200 лв. бруто
гр.София / 01 Юни

София е основният притегателен център за младите хора в страната, но големият град далеч не е перфектен. Мнозина се сблъскват със суровата реалност и по този начин се убеждават, че това място не е за тях.

В същото време, много хора се убеждават, че доста от по-малките градове в страната всъщност имат редица предимства. Сред тях са:

  • по-ниските цени на стоки, услуги и имоти;
  • по-малко стрес;
  • по-чиста околна среда;
  • по-спокойно ежедневие.

Сред местата, за които си струва да се помисли определено е Стара Загора. Градът е среден по големина за страната. Предлага много добри възможности за развитие и привлича доста хора. Уникален е с това, че дори и младежи, които са завършили образованието си в столицата, в Пловдив или Варна се завръщат с радост отново тук.

Как да си намерим работа в Стара Загора

Намирането на добра работа в Стара Загора в наши дни става основно по интернет. Повечето кандидати за дадена позиция подават документи за желаната позиция онлайн, а ако се наложи интервю, можете да го организирате с уеб камера.

Това важи за най-различни случаи, но най-вече за онези, в които кандидатствате за високотехнологични компании и места, където работи предимно екип от млади хора.

Какви са особеностите на града

Макар че в Стара Загора икономическото развитие може да се усети във всяка сфера, градът се отличава особено със силно доминиращия сектор на енергетиката. Именно тук се виждат едни от най-високите заплати, а свободните места в тази област не са малко.

Благодарение на това, Стара Загора дори е обявявана за най-добрия град за живеене в страната, с което доказва, че тази титла не е запазена само за най-големите градски центрове, като София, Пловдив, Варна и Бургас.

Какво развитие може да имаме

Предлагат се доста добри възможности за развитие, стига хората да притежават необходимото образование и квалификация. Налични са голямо разнообразие от свободни позиции, за които да кандидатстваме.

Има редица предимства да изберем този вариант, като едно от тях е повечето стоки и услуги, които можем да получим срещу своите заплати в по-малкия град.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg ви дава възможност да добиете представа за цялостното състояние на пазара в страната и в градовете по отделно. Ще можете да сортирате обявите за работа по градове.

Ако ви допадне нещо, което се предлага като свободна позиция, можете да се свържете с работодател. Ако и той е заинтресован от вас, можете да договорите за интервю очи в очи.

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.