Търсене  
Търсите работа?
Bulgarian speaking Sales & Customer Service Advisor, call centre
Opal Transfer Ltd.

Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация

Това са три области на реализация, които предлагат наистина много добри възможности за развитие и изграждане на кариера. Работни места в тези сектори се предлагат главно в туристическите центрове край морето и балнеоложки курорти в планините. Свързва се с атрактивно работно време, добри заплати и спокойна обстановка на труд.

Какво е рехабилитатор

Професията предполага работа с хора, които са претърпели травми, контузии и други подобни, които пречат на нормалната работа на двигателния апарат. Рехабилитацията се стреми да възстанови нормалната работа на тези системи, посредством работа по съответните мускулни костно-ставни групи.

Какво представлява кинезитерапията

Кинезитерапията е част от рехабилитацията и по-точно - тя е в нейната основа. Прилага се обикновено след претърпяна операция, като целта е да се постигне по-добро развитие на възстановителните процеси и да се възвърне правилната работа на двигателния апарат. Дейността е изключително сложна и изисква да се подхожда с много голямо внимание и висок професионализъм.

Какво образование ни е нужно

Това е един от малкото сектори, където е необходимо наличието на специално образование за да се практикува. При този тип дейности се работи основно с хора, при които съществуват известни здравословни проблеми, така че медицинските познания са задължителни. Изключения се правят единствено когато се търсят помощници или административни служители, нямащи касателство с основната дейност в сектора.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg е мястото, на което ще откриете най-голямо разнообразие от обяви за работа във всички области. С наша помощ ще откриете място, на което да развиете своя потенциал и където ще се чувствате удовлетворени и пълноценни.

При нас ще можете да се информирате и след това да се адаптирате по-лесно към потребностите, които изпитва трудовия пазар. По този начин ще подобрите собствените си шансове за успех. Ние правим за вас следното: