Търсене  
Търсите работа?
Камериер/ка-Почистващ персонал
RISA Gebäudereinigung
Германия

Какви оферти за работа в сферата на ИТ - разработка и поддръжка на софтуер се предлагат в София

Вашата област на познание са новите технологии? Огромно е търсенето на IT специалисти във всички бизнес сфери. Възползвайте се от възможностите с помощта на Zaplata.bg!

Какви позиции има за разработчици на софтуер в София

Столицата е не само административен център на страната, но и мястото, където в най-голяма степен е концентриран бизнесът у нас. Малки, средни предприятия, акционерни дружества, големи корпорации – всяка от тях се нуждае от IT сътрудници. Съвременният бизнес е неразривно свързан с новите технологии. Използва ги както за програмиране на някои продукти, така и за охрана, а също и за представяне и рекламиране на дейността пред клиентите. Гладът за компетентни кадри в сектора е огромен. Сред обявите за подобни специалисти ще откриете свободни позиции за:

Какво образование е нужно

Препоръчителната диплома, която се изисква при кандидатстване за подобна длъжност, е по Компютърни системи. Висшето образование в областта обаче все още не е гаранция за нивото на компетентност. Важни са също допълнителните курсове и специализации, но най-вече практическият опит. Той е незаменим за качественото изпълнение на задачите и решаването на възникналите проблеми. За натрупването на подобен опит незаменими са стажантските програми, които ще откриете също в раздела.

Какви са заплатите в тази сфера

Към момента IT сферата е най-високо платеният сектор на трудовия пазар. За да се достигнат тези високи заплати обаче е нужна инвестицията в образование и изграждане на умения.

Защо да търсим работа през Zaplata.bg

Десетки страници от нашия онлайн каталог са изпълнени с обяви, търсещи правилните софтуерни инженери и разработчици. Някои от предложенията са директно от големи компании, които се нуждаят от щатен специалист, а други – от IT фирми, предлагащи разнообразни услуги. Ще добиете представа за конкретните отговорности, изисквания и заплата директно от самата обява.

Готови ли сте за предизвикателствата, които сферата, предлага? Възползвайте се от офертите!