Добавено в твоите Избрани обяви

СИМТЕКС ТРАНС ЕООД

Разглеждания: 3 958

За компанията

Фирма "СИМТЕКС ТРАНС" ЕООД се занимава с транспортни и спедиторски услуги. Основана е през 2008 година и е регистрирана в Министерството на транспорта. През 2014 година, фирмата стана флен на Съюза на международните превозвачи, където членува и към момента. В компанията притежаваме модерен автопарк от влекачи с марките Mercedes-Benz,Volvo,DAF, SCANIA. Влекачите ни са с EURO 6 сертификати за замърсяване на околната среда и са произведени от 2017-2019 година. Ние се грижим и управляваме вашите стоки и товари по същия начин,както бихме управлявали нашите лични.С подходящо квалифицираната ни работна ръка, която е с дългогодишен опит в областта на транспорта,ние гарантираме сигурност и ефективност на бизнеса Ви в целия регион на Европа.
Екипът ни включва млад и висококвалифициран персонал, който използва професионалните си умения и опит за разработването на решения отговарящи на специфичните нужди на всеки клиент.
Разчитаме на опита си и надеждния автопарк, за да предложим качествена и точна услуга. През годините сме превозвали немалко товари на фирми, партньори и частни лица и знаем, че всички очакват бързина, точност и добра цена, независимо от характера на товара, за което можете да разчитате на нас.

Визитна картичка

Фирма "СИМТЕКС ТРАНС" ЕООД се занимава с транспортни и спедиторски услуги. Освована е през 2008 година и е регистрирана в Министерството на транспорта. През 2014 година фирмата стана член на Съюза на международните превозвачи.

Служители в България: 45
Градове в България:Пловдив
Година на основаване:2008

Контакти

Уебсайт

http://www.simtextrans.eu

Обяви за работа в СИМТЕКС ТРАНС ЕООД (3)

Добавено в Избрани
Международни шофьори - двойка
от 5100 до 5350 лв.
гр.Пловдив / днес
Добавено в Избрани
Международен шофьор C+E
от 6000 до 6300 лв.
гр.Пловдив / днес
 
Добавено в Избрани
Шофьор с категория B, до 3,5т.
от 3700 до 3850 лв.
гр.Пловдив / 09 Април
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на СИМТЕКС ТРАНС ЕООД