Добавено в твоите Избрани обяви

СЕНТИЛИОН ООД

Разглеждания: 15 763

За компанията

СЕНТИЛИОН ООД е иновативна фирма за производство на електронни модули, системи, комплектни продукти и услуги в областите МЕДИЦИНА, АВИАЦИОННА И САТЕЛИТНА ТЕХНИКА, СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛ И НАБЛЮДЕНИЕ, ПРЕЦИЗНА ИНДУСТРИАЛНА ТЕХНИКА.

Ние създаваме продукти и услуги на световно ниво, отговарящи изцяло на потребителските изисквания и очаквания, като прилагаме съвременно оборудване и технологии, висок професионализъм и отлично работеща система за управление на качеството.

От основаването си през 1998 год., СЕНТИЛИОН ООД се утвърди като EMS-производител в областите МЕДИЦИНА, АВИАЦИОННА И САТЕЛИТНА ТЕХНИКА, СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛ И НАБЛЮДЕНИЕ, ПРЕЦИЗНА ИНДУСТРИАЛНА ТЕХНИКА. Нашите производствени мощности се намират в собствена модерна, енергийно ефективна и екологична сграда с разгърната площ от 7 800 кв.м. Автоматизирана система за управление на сградни инсталации (BMS), наблюдаваща "online" над 3 000 контролни точки, осигурява непрекъснато управление и гарантира контролирани производствени условия и комфортна работна среда.

СЕНТИЛИОН разполага с линии за автоматичен монтаж на електронни компоненти, производствени зони за тест и краен монтаж на медицински изделия, както и две отделни производствени помещения с контролирана чистота на работна среда (ISO14644 Clean Room) Клас 6 и микробиологичен контрол. Всички производствени помещения са контролирани EPA зони.

Екипът ни е изграден от опитни ръководители, специалисти и експерти с богат опит, които работят за осигуряване на стабилните позиции на компанията.

Ние инвестираме в проактивни хора, с желание за развитие във високотехнологична среда, изпълнена с иновации. Стремим се да осигурим работни условия и създаваме възможности, които благоприятстват професионалното развитие и компетентност. Чрез постоянни инвестиции в обучения и инициативи, свързани с повишаване на професионалната квалификация, градим креативни професионалисти и иноватори, които гарантират успеха и растежа на СЕНТИЛИОН.

Видео

Контакти

Адрес

София, жк. Дружба 1 ул.Илия Бешков 6А / Виж на картата

Телефон

02/4398880

Уебсайт

Http://www.centillion.eu
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на СЕНТИЛИОН ООД

София, жк. Дружба 1 ул.Илия Бешков 6А