Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
СЛУЖИТЕЛИ - МАРКЕТИНГОВ ОТДЕЛ/СКАУТ НА ТАЛАНТИ
Miss Europe Continental Organization LTD
гр.София

Обяви за Работа за Селско и горско стопанство

Добавено в Избрани
от 1500 до 2250 лв. бруто
гр.Пловдив / 19 Юни
Добавено в Избрани
от 3400 до 3700 лв. бруто
Швеция / 17 Юни
Добавено в Избрани
от 2200 до 2800 лв. бруто
гр.София / 19 Юни
Добавено в Избрани
от 2200 до 3200 лв. бруто
гр.Асеновград / 18 Юни
Добавено в Избрани
от 4000 до 4500 лв. бруто
Германия / 18 Юни
Добавено в Избрани
от 1500 до 1500 лв. бруто
гр.София / 13 Юни
Добавено в Избрани
с.Сушица / 10 Юни
Добавено в Избрани
от 1140 до 1500 лв. бруто
м-т Евксиноград / 18 Юни
Добавено в Избрани
от 1600 до 1600 лв. бруто
гр.Добрич / 18 Юни
Добавено в Избрани
от 2500 до 3000 лв. бруто
гр.София / 18 Юни
Добавено в Избрани
от 2400 до 2600 лв. бруто
Чехия / 17 Юни
Добавено в Избрани
от 1700 до 2000 лв. бруто
гр.Стара Загора / 12 Юни
Добавено в Избрани
от 1800 до 2000 лв. бруто
гр.Пловдив / 07 Юни
Добавено в Избрани
от 1800 до 1800 лв. бруто
с.Ново Железаре / 06 Юни
Добавено в Избрани
от 1500 до 2500 лв. бруто
гр.Карнобат / 06 Юни
Добавено в Избрани
от 3900 до 4200 лв. бруто
Ирландия / 04 Юни
Добавено в Избрани
от 2000 до 2000 лв. бруто
гр.Борово / 31 Май
Добавено в Избрани
от 1800 до 2200 лв. бруто
гр.София / 30 Май
Добавено в Избрани
от 2800 до 3800 лв. бруто
гр.Стара Загора / 29 Май

Селско и горско стопанство

Селското и горско стопанство са сектори, в които често се разкриват голям брой свободни работни места. Търсят се служители и помощници за различни позиции, а свободни длъжности в областта винаги има. Макар че заплатите в тази сфера са доста високи, има фактори, които определят по-слабия интерес към този иначе доходоносен бизнес

Има два деликатни момента, които карат хората да се страхуват. Първото е сезонният характер на много от длъжностите. Макар че това не е отличителна черта за всички, все пак касае поне половината от свободните позиции в бранша.

Второто, което плаши кандидатите, това е по-високата натовареност при повечето професии. Това включва изискваната физическа издръжливост, както и необходимост и готовност да се трудят при всякакви условия, в това число и на открито.

Какви други места можем да открием в раздела

Освен за свободните позиции в горското стопанство, тук можете да се запознаете и с всички други свободни работни места в области като селското стопанство. Ако имате опит в тази сфера или желаете да се развивате в тази посока, тук можете да намерите информация за всички свободни позиции.

Какво образование ни е нужно

В тази сфера на икономиката рядко се предявяват изисквания за наличие на конкретно образование, макар че за някои професии, например агроном, това все пак е необходимо.

За сметка на това се изисква кандидатите да притежават известен опит или ако не, то поне да имат желание да се научат. Особеност е и това, че не се изискват високи умения за адаптивност в екип и за комуникация, тъй като се предполага по-самостоятелен характер на дейността.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Ако искате да се ангажирате в сектора, в този раздел на Zaplata.bg можете да получите информация за всички свободни работни места, за заплатите, които се предлагат, както и за изискванията от страна на хората, които искат да наемат служители.

Тук можете да се свържете с фирмите, които търсят да наемат служители и да кандидатствате за наемане при тях. Ако сте трайно безработни, в областта има доста интересни предложения, които със своя сезонен характер могат бързо да решат финансовите ви проблеми.

  • Помага да открием онези места, които отговарят на нашите образование и умения;
  • Свързва ни с потенциални работодатели;
  • Запознава ни с всички свободни позиции в сектора към момента;
  • Позволява ни да добием ясна представа за уменията, които притежаваме и тяхната стойност.

Разгледайте още:

Обяви за работа в град Плевен Лекари заплащане Заплащане в Германия за лекари

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.