Добавено в твоите Избрани обяви

Expertians

Разглеждания: 57 462
Expertians

За компанията

Професионализмът на първо място

Ние инвестираме в задълбочен процес на подбор. По този начин ние гарантираме, че нашите клиенти са напълно доволни от услугите, които предоставяме. След внимателно организиран процес, в който организираме множество моменти на контакт между нас и кандидата (например чрез видео набиране на персонал или cammio), ние организираме среща между нашите клиенти и кандидата за работа. По този начин можем да гарантираме професионализма и уменията на кандидатите.

Добрата работа е важна за нас

Добрата работа е много важна за нас. Чувстваме се отговорни за всеки, който работи за 24/7 drive и искаме всеки да се чувства ценен, когато работи за и с нас. Например, ние организираме социални събития, помагаме на нашите служители да получат подходящо жилище близо до работното им място и им помагаме с необходимите застраховки. Това подчертава желанието ни да бъдем нещо повече от работодател за европейски шофьори и други специалисти по логистика: ние сме партньор, на когото можете да се доверите.

Визитна картичка

24/7 drive е амбициозна и професионална организация в областта на дългосрочната заетост. Ние се фокусираме основно върху шофьори и други логистични професионалисти от Европа като Румъния, Литва, Полша и България, които искат да приложат своите умени

Галерия

Видео

Контакти

Телефон

0897860950

Уебсайт

https://www.247drive.bg/

Facebook

https://www.facebook.com/247drive.bulgaria/

Обяви за работа в Expertians (3)

Добавено в Избрани
Международен шофьор СЕ - заплати до 7000 лв
от 6400 до 7200 лв.
Холандия / 22 Май
Добавено в Избрани
Международен шофьор СЕ - заплати до 8000 лв
от 6400 до 8000 лв.
Холандия / 22 Май
Добавено в Избрани
Механици
от 4500 до 6000 лв.
Холандия / 22 Май
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Expertians