Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за Работа за Салони за красота

Добавено в Избрани
гр.Варна / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 1000 до 3000 лв. бруто
гр.София / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 1000 до 2000 лв. бруто
гр.София / 18 Юли
Добавено в Избрани
от 1000 до 1600 лв. бруто
гр.София / 17 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 15 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 11 Юли
Добавено в Избрани
от 700 до 700 лв. бруто
гр.Пловдив / 08 Юли
Добавено в Избрани
от 1000 до 2000 лв. бруто
гр.София / 23 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 3000 лв. бруто
гр.София / 23 Юли
Добавено в Избрани
от 933 до 2000 лв. бруто
гр.София / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 933 до 2000 лв. бруто
гр.Ботевград / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 933 до 2000 лв. бруто
гр.Ботевград / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 933 до 2000 лв. бруто
гр.София / 22 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 2900 лв. бруто
гр.София / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 2200 до 4000 лв. бруто
гр.София / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 2500 лв. бруто
гр.София / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 2100 до 3300 лв. бруто
к.к. Златни пясъци / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 2100 до 3200 лв. бруто
гр.Варна / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 1800 до 2500 лв. бруто
гр.София / 15 Юли
Добавено в Избрани
от 1000 до 2000 лв. бруто
гр.София / 13 Юли

Салони за красота

Един поглед е достатъчен за да се види, че е на лице постоянно увеличение броя на фризьорските салони, особено в големите градове. Това е резултат от тенденция, която все повече налага хората да се грижат редовно за външния си вид и да посещават фризьор поне един път в месеца.

Подобно е положението и със салоните за красота, които отварят врати на всеки ъгъл и въпреки това е трудно да се запише час за посещение, което е резултат от постоянно нарастващата клиентела.

През последните десет години постоянно нараства търсенето на професиите маникюристка, масажистка и фризьорка, като тенденцията е предимно за търсене на представители на нежния пол.

Причината е, че този тип салони се посещават в по-голямата си част от дами, които на свой ред се доверяват за преценката основно на други жени и много по-рядко на мъже. Освен че реализацията на подобно място е и удоволствие за повечето жени, тя е и източник на сериозни доходи и отлична възможност за реализация.

Обикновено, работата е доста натоварена и се стои на крак по дълги часове всеки ден, но за сметка на това, както споменахме, заплатата е добра и се печели в среда с много ниско ниво на стрес.

Работа в салони за красота

Zaplata.bg предлага на потребителите възможността да си намерят подходяща работа измежду хиляди предложения в салони за красота и козметични студия.

Преобладаващата част от свободните позиции са за масажистки и маникюристки, но има широк спектър от дейности, където са необходими и редица други умения. По-голямата част от свободните позиции са локализирани в по-големите градски центрове на страната.

Мога ли да започна работа в сектора

С подходящите курсове и квалификация всяка жена може да започне работа в сектора, но е много важно да се обърне внимание на това, че се изискват и цял куп личностни качества, като например:

  • комуникативност.
  • лоялност.
  • умения за работа в екип.

Това се подразбира по работата с хора, което налага умение за гъвкава комуникативност, умение да се поставяте на мястото на другия и да предразполагате своите клиенти, така че те да се върнат отново при вас.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg помага на своите потребители да намерят това, което търсят тъй като се дава достъп до огромно разнообразие от свободни позиции в областта. Можете да се възползвате от възможността да се свържете с работодатели от цялата страна и да намерите желаното работно място, на което да се реализирате.

Разгледайте още:

Обява за работа в чужбина Работа в Кърджали обяви Заварчици в Холандия заплата

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.