Търсене  
Търсите работа?
Строителни работници за Швеция
AbacoHR Ltd.
Швеция

Салони за красота

Един поглед е достатъчен за да се види, че е на лице постоянно увеличение броя на фризьорските салони, особено в големите градове. Това е резултат от тенденция, която все повече налага хората да се грижат редовно за външния си вид и да посещават фризьор поне един път в месеца.

Подобно е положението и със салоните за красота, които отварят врати на всеки ъгъл и въпреки това е трудно да се запише час за посещение, което е резултат от постоянно нарастващата клиентела.

През последните десет години постоянно нараства търсенето на професиите маникюристка, масажистка и фризьорка, като тенденцията е предимно за търсене на представители на нежния пол.

Причината е, че този тип салони се посещават в по-голямата си част от дами, които на свой ред се доверяват за преценката основно на други жени и много по-рядко на мъже. Освен че реализацията на подобно място е и удоволствие за повечето жени, тя е и източник на сериозни доходи и отлична възможност за реализация.

Обикновено, работата е доста натоварена и се стои на крак по дълги часове всеки ден, но за сметка на това, както споменахме, заплатата е добра и се печели в среда с много ниско ниво на стрес.

Работа в салони за красота

Zaplata.bg предлага на потребителите възможността да си намерят подходяща работа измежду хиляди предложения в салони за красота и козметични студия.

Преобладаващата част от свободните позиции са за масажистки и маникюристки, но има широк спектър от дейности, където са необходими и редица други умения. По-голямата част от свободните позиции са локализирани в по-големите градски центрове на страната.

Мога ли да започна работа в сектора

С подходящите курсове и квалификация всяка жена може да започне работа в сектора, но е много важно да се обърне внимание на това, че се изискват и цял куп личностни качества, като например:


Това се подразбира по работата с хора, което налага умение за гъвкава комуникативност, умение да се поставяте на мястото на другия и да предразполагате своите клиенти, така че те да се върнат отново при вас.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg помага на своите потребители да намерят това, което търсят тъй като се дава достъп до огромно разнообразие от свободни позиции в областта. Можете да се възползвате от възможността да се свържете с работодатели от цялата страна и да намерите желаното работно място, на което да се реализирате.