Какво?
Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви

Работа в Русе

Добавено в Избрани
от 5500 до 8000 лв. бруто
гр.Варна / 22 Февруари
Добавено в Избрани
от 1300 до 2000 лв. бруто
гр.София / 23 Февруари
Добавено в Избрани
от 600 до 900 лв. бруто
гр.София / 14 Февруари
Добавено в Избрани
гр.София / 06 Февруари
Добавено в Избрани
от 2000 до 3500 лв. бруто
Испания / 23 Февруари
Добавено в Избрани
от 1700 до 1700 лв. бруто
гр.Русе / 19 Февруари
Добавено в Избрани
от 5000 до 7000 лв. бруто
Германия / 21 Февруари
Добавено в Избрани
от 6000 до 7000 лв. бруто
Дания / 20 Февруари
Добавено в Избрани
от 2200 до 2400 лв. бруто
гр.Русе / 23 Февруари
Добавено в Избрани
от 1900 до 2600 лв. бруто
гр.Русе / 20 Февруари
Добавено в Избрани
гр.Русе / 12 Февруари
Добавено в Избрани
с.Поибрене / 15 Февруари

По традиция, големите градове на страната се радват на по-голям интерес от страна на хората, тъй като предлагат и доста по-големи възможности за намиране на работа. И не само това - опциите за завършване на по-висока образователна степен и повишаване на квалификацията също си казват думата.

Като един от най-големите градове в страната, Русе се радва на доста голям интерес. Градът привлича хора от различни краища на страната. Близостта до Румъния и до столицата Букурещ също не са без значение.

Как да си намерим работа в Русе

Най-добрият начин да си намерите работа в Русе е с помощта на интернет. Сайтовете с обяви за свободни места не са малко, но Zaplata.bg е доста по-голям от останалите. Тук се помества най-голямата база данни за свободни места, като можете да сортирате позициите по сфери и по градове.

Ако живеете в град, който отстои на по-голямо разстояние, вие можете да се свържете с работодател и по интернет. Не малко фирми предлагат на кандидатите за работа възможността да се явят на онлайн интервю. По този начин, наличието на уеб камера замества необходимостта да се пътува.

Какви свободни позиции може да открием за града

Русе е сравнително голям град и като такъв, той се развива в различни сфери. Близостта до столицата на Румъния и на река Дунав благоприятстват развитието на бизнеса.

Свободни позиции могат да се намерят във всеки един сектор, като профилът не се отличава особено от този на други големи градове. IT секторът, подобна на София и Варна, процъфтява и се развива с бързи темпове, предлагайки разнообразие от позиции.

Какви са особеностите на града

Работата в Русе идва с редица предимства, сред които се отличават по-високите заплати. В същото време, градът не е толкова скъп, колкото са други големи градове в страната.

Предлага се възможност за активно прекарване на свободното време. Градът се гордее с редица предимства:

  • чист въздух;
  • паркове и зелени площи, особено край брега на реката;
  • тихи и спокойни улици за разходка;
  • атрактивен имотен пазар;
  • многобройни места за забавление и развлечение.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Освен с публикуването на голям брой обяви за работа, Zaplata.bg се отличава и с още нещо. Тук имате възможността да се уговорите за среща очи в очи с работодател. За целта можете да се уговорите за удобен за двете страни момент.

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.