Добавено в твоите Избрани обяви

Разтранс ЕООД

Разглеждания: 7 698

За компанията

Транспортни услуги Пловдив Разтранс ЕООД предоставя сигурни и надеждни транспортни услуги Пловдив и региона, както и логистични операции на широк кръг клиенти от различни сфери на търговията и индустрията. Всеки ден се стараем да разбираме бизнеса на нашите клиенти по-добре и като резултат да предоставим правилната комбинация от хора, активи и идеи.

Създадохме Разтранс през 2006-а година с амбициата да бъдем най-добрите в местните доставки до краен клиент. Направихме необходимите инвестиции, работихме много и днес, девет години по-късно сме убедени, че сме най-предпочитаният партньор в Пловдив на най-добрите транспортни и логистични компании. Комбинирахме техника, човешки ресурси и много хъс, за да подсигурим солидна надеждност за нашите клиенти.

Ние предлагаме набор от оборудване и услуги, които да отговорят на вашите сложни транспортни и логистични предизвикателства, като едновременно добавяме стойност, извличаме икономии от разходи и увеличаваме ефективността на всяка доставка.

Независимо дали се касае за куриерска пратка или комплектен товар, ние ще се погрижим той да бъде натоварен и доставен навреме – толкова отговорно и толкова добре, колкото бихте го направили самите вие.  И не се изненадвайте, ако не ни познаете – ние често сме “невидими” – когато носим вашата униформа, управляваме камион с вашето лого или извършваме операции под вашия бранд – вашият клиент няма да почувства разликата. Защото нашата мисия е да движим вашия бизнес напред.


Видео

Контакти

Адрес

Пловдив / Виж на картата

Телефон

0889008160

Уебсайт

https://www.raztrans.bg/

Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCBUlfZdHjkja5Q-PBL0Vcew

Обяви за работа в Разтранс ЕООД (1)

Добавено в Избрани
Шофьор на товарен автомобил с кат. С за ТРАНСПОРТ В БЪЛГАРИЯ
гр.Пловдив / 28 Март
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Разтранс ЕООД

Пловдив