Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви

Работа в Пловдив

Добавено в Избрани
от 1400 до 1600 лв. бруто
гр.Пловдив / 18 Април
Добавено в Избрани
от 1600 до 1800 лв. бруто
гр.Пловдив / 15 Април
Добавено в Избрани
от 1750 до 1800 лв. бруто
гр.София / 19 Април
Добавено в Избрани
от 1350 до 1400 лв. бруто
гр.София / 12 Април
Добавено в Избрани
гр.София / 27 Март
Добавено в Избрани
к.к. Слънчев бряг / 08 Април
Добавено в Избрани
от 4400 до 5500 лв. бруто
Германия / 19 Април
Добавено в Избрани
Холандия / 17 Април
Добавено в Избрани
от 2000 до 2500 лв. бруто
гр.Пловдив / 20 Април
Добавено в Избрани
от 1750 до 1750 лв. бруто
гр.Пловдив / 19 Април
Добавено в Избрани
от 1000 до 1400 лв. бруто
гр.Пловдив / 17 Април
Добавено в Избрани
от 1750 до 1750 лв. бруто
гр.Пловдив / 16 Април
Добавено в Избрани
от 1750 до 1750 лв. бруто
гр.Пловдив / 15 Април
Добавено в Избрани
гр.Пловдив / 02 Април
Добавено в Избрани
гр.София / 17 Април

Работа в Пловдив

Пловдив е град, който предлага много добри възможности за намиране на работа. Като един от основните икономически центрове в страната, тук се развиват различни сектори на икономиката. Възможностите за намиране на добре платена работа в Пловдив са доста големи, особено ако търсите позиция в някой от по-динамичните сектори на икономиката.

Кои са най-предпочитаните сфери

Макар че в различните градове на страната икономиката се развива в различни направления, съществуват някои сфери, които се отличават с това, че имат повсеместно добро развитие.

Такива са IT сектора, където заплатите са доста атрактивни, а работното време се отличава с изключителна гъвкавост, както и туристическата индустрия, особено на фона на избирането на града за европейска културна столица.

Различните позиции си имат своите предимства и недостатъци, но със сигурност градът е сред най-желаните места за работа, без значение от полето на реализация, което сте избрали.

Какви са предимствата на града

Освен със своите сравнително високи заплати и ниска безработица, Пловдив се отличава със своята цялостно благоприятна градска среда. Тук ще намерите отлични възможности за повишаване на квалификацията и стартиране на бизнес, но ще можете също така и да се възползвате и от други предимства на големия град.

Тъй като Пловдив е значим културен център, градът наистина предлага изключително добри възможности за прекарване на свободното време. Това означава, че ще можете да се възползвате изключително пълноценно и от възможностите, които градът предлага за да обогатите личния си живот.

Пловдив има отлична инфраструктура, което ще ви позволи да пътувате лесно от една част на града до друга, независимо дали по работа или за развлечение.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

На страниците на Zaplata.bg ще можете да намерите огромно разнообразие от обяви за работа, които могат да ви бъдат изключително полезни. Ще можете да добиете представа за цялостното състояние на пазара на труда в Пловдив, както и за всички налични свободни работни места.

Ще можете да позиционирате себе си по-добре на трудовия пазар, тъй като ще имате възможност да се запознаете с изискванията на работодателите. Това ще ви даде ясна представа за вашите умения, от където ще можете да имате и по-реалистични очаквания. Тук ще имате възможността:

  • да видите и разгледате най-актуалните обяви;
  • да се свържете с работодател, който предлага най-атрактивни условия на труд;
  • да подадете документи за няколко на брой позиции;
  • да следите какво се търси и предлага на пазара в града.

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.