Добавено в твоите Избрани обяви

Партнърс ООД

Разглеждания: 9 062

За компанията

Партнърс ООД е създадена през 1997 година и от тогава е оторизиран дистрибитор на 3М за външна рекламна графика за България. През годините сме се специализирали в предлагането на богато разнообразие от продукти за рекламна графика, като фолио, алуминиеви профили за табели, плексиглас, ПВЦ, пластмасови плоскости, светодиоди и много други. Високото качество и лекотата им при употреба е задължително, за да попаднат в нашето портфолио.

 

Материалите, които предлагаме са изключително разнообразни – алуминиеви профили за производство на табели и обемни букви, светодиоди, плексиглас, ПВЦ плоскости, кополиестерни плоскости, двойнозалепващи ленти, лепила на спрей, абразиви и още много други.

 

Най-представителните продукти са фолиото и винилите на 3М. Имаме огромно разнообразие – промоционално фолио, фолио за общо предназначение, за светещи табели, за витражи, за дигитален печат и т.н. През последните години добавихме и архитектурно фолио – за стени, подове и витрини. Отлично се приема фолиото за автомобилен тунинг – карбон, за цялостно облепяне на автомобили, за затъмняване на стъкла и предпазване на боята.

 

Имаме магазини в трите най-големи града на България – София, Пловдив и Варна. В тях работи екип от млади, квалифицирани и силно мотивирани специалисти, преминали обучения за всички материали, които предлагаме. Обслужваме клиенти от  цялата страна. Осигуряваме техническа подръжка на място при нашите клиенти, включително и със специалисти на 3М от чужбина.


Галерия

Контакти

Телефон

052300519

Уебсайт

http://www.partners.bg

Facebook

https://www.facebook.com/CARBONBG/

Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCsPXMG61y_WpjGsvtczV3JQ
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Партнърс ООД