Добавено в твоите Избрани обяви

ОЗОН ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ АД

Разглеждания: 2 084
ОЗОН ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ АД

За компанията

Добре дошли в Ozone! Ние сме една от водещите групи онлайн магазини в България. Част от нея са брандовете Ozone.bg, Baby.bg, Photopavilion.bg, както и физическите магазини ПУЛСАР. Освен в страната, компанията ни работи на няколко международни пазара чрез марките си Ozone.ro, Ozone.hr и Ozon.gr, съответно в Румъния, Хърватия и Гърция.


Ozone.bg е създаден през 2008 г., като онлайн магазин, специализиран в продажбата на видеоигри и гейминг аксесоари. С годините сайтът се разраства и през 2013 г. към портфолиото се добавят допълнителни продуктови групи като книги, пъзели, мърчандайз, играчки, аудио, техника и електроника. Днес Ozone.bg предоставя не само продукти за забавление и свободното време, но и много други. Богатият продуктов каталог позволява на клиентите не само да открият това, което търсят на едно място, но и да имат избор от различни марки и разновидности на продуктите.


Групата Ozone се разраства не само по отношение на портфолиото си, но и като брой служители. Компанията предлага динамична работна среда, с възможности за кариерно развитие и придобиване на знания и опит от изявени специалисти в областите на продуктовия мениджмънт, IT, маркетинг и обслужването на клиентите. Сред допълнителните придобивки към всеки служител са Multisport карта, специални цени и отстъпки за пазаруване от фирмените сайтове, ваучер „Рожден ден“ и др.  


Визитна картичка

Служители в България: 600
Градове в България:София, Пловдив, Варна, Бургас
В България от:2008
Година на основаване:2008

Придобивки

Безплатни напитки в офиса
Гъвкаво работно време
Ваучер "Рожден ден"
Спортна карта

Контакти

Адрес

гр. София, п.к. 1784 р-н Младост бул./ул. Цариградско шосе № 115Г, ет. 3

Телефон

0700 20 696

Уебсайт

https://www.ozone.bg//

Facebook

https://www.facebook.com/Ozone.bg/

LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/ozone-bg/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ОЗОН ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ АД