Добавено в твоите Избрани обяви

Брокер на недвижими имоти

Индустрията на недвижимите имоти непрекъснато се развива и процъфтява. Ние търсим специалисти, които могат да предложат своята иновативност, умения за решаване на проблеми, креативност и идеи за нашия екип. Ние търсим мотивирани брокери с разбиране на общите процеси в продажбите, организирани и отговорни, с мислене, ориентирано към хората. Ние търсим хора, които превеждат клиента през всеки аспект от покупката или продажбата, отдаването или наемането на имот – от проучването на текущия пазар до намирането на начини да помогнат на клиентите да открият своите „места“ като уникални и желани.

Работим в областта повече от десетилетие и отваряме нов офис в Пловдив. Каним Ви да се присъедините към нещо стартиращо, дълготрайно и стабилно, с което можете да извървите целия път до успеха.

Идеалният кандидат за тази позиция има страст към обслужването на клиенти, личен почерк и креативност. Опитът в продажбите, маркетинга и обслужването на клиенти е предимство. Ние ще осигурим специализирано непрекъснато обучение, за да ви помогнем да разширите вашите знания, умения и компетенции и да развиете своя потенциал. Способността да бъдете самостоятелни и да поемете инициатива за създаване на широка и лоялна клиентска база е от съществено значение за тази позиция.

Възнаграждението на пазара на недвижими имоти е пряко обвързано с представянето на специалиста по недвижими имоти. Това е бизнес, който има разумен потенциал да предлага доста над средната работна заплата в страната. При нас ще откриете, че колкото повече време, внимание и старание вложите в работата си, толкова повече доходи ще спечелите за себе си. Предложението, което ще Ви предоставим е със сигурност най-доброто за стартиращия Ви личен бизнес на пазара.

В тази роля вие ще...

• Бъдете предварително подготвени и информирани за местния пазар на недвижими имоти, за да можете да предложите разумни съвети на клиентите как най-добре да продават / купуват и да определят цена, както и да отдават / наемат недвижими имоти;
• Предлагате на пазара своите професионални услуги, за да помогнете за увеличаване на личната Ви клиентската база и лична професионална репутация;
• Представлявате най-добрите интереси на вашите клиенти по време на преговори;
• Установите положителни взаимоотношения с други специалисти по недвижими имоти в общността в цялата страна и извън нея;
• Бъдете на разположение на клиентите си, за да отговорите на всички въпроси и да предоставите решения на всяка стъпка от техния опит в сделката с недвижими имоти;
• Преминавате през подходящи комплексни обучения, за да сте информирани и компетентни в рамките на текущия пазар на недвижими имоти;
• Бъдете на разположение, за да покажете свободните имоти на клиента и да присъствате на огледи;
• Предлагате креативни решения, за да може вие и вашето портфолио от недвижими имоти да се открои на текущия пазар;
• Създадете възможности да се развивате и да растете в своята кариера занапред, да бъдете конкурентноспособни лидери и професионалисти.
• Имате възможност да работите с най-добрите финансови условия на пазара.


Като агенция ние ще...

• Осигурим среда на здравословен баланс работа/личен живот, която ви предлага гъвкавост;
• Предложим положителна работна култура на взаимна подкрепа посредство писани правила за работен и етичн кодекс на компанията.
• Обучаваме непрекъснато и ще предоставяме възможности за нови умения и кариерно развитие;
• Създадем шанс за дългосрочно развитие заедно с максимално добри възможности за растеж на доходите Ви.
• Споделяме собствените си знания, марка, методи и технология, за да ви помогнем да установите надеждност и доверие на пазара и широката публика.
• Създадем възможности за контакти и работа извън териториални ограничения, посредством другите ни офиси в страната.

Ние сме компания, съставена от опитни, посветени и знаещи хора, които помагат на хората в техните нужди от недвижими имоти по надежден, професионален и ефективен начин. Обслужването и професионализма са отличителен наш белег, които ни помагат да израстваме до лидерската позиция на пазара в България. Компанията инвестира в своите брокери, за да могат да растат. Ние предлагаме актуални инструменти, редовно обучение и подкрепата на опитен персонал, за да продължаваме да създаваме най-добрите агенти. Ние ценим нашата общност и с удоволствие споделяме знанията си с високо мотивирани специалисти. В същото време се ангажираме със справедливи практики за наемане, работим като работодател с равни възможности и се гордеем, че сме изключителни лидери и членове на нашата общност. По този начин се ангажираме да се отнасяме към всички наши потенциални служители с грижа и уважение.

Тагове:
Получавай новите обяви на имейл
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ФЛЕЙМ СТАРТЪР ЕООД

Докладвай за проблем
Брокер на недвижими имоти
ФЛЕЙМ СТАРТЪР ЕООД

Препишете кода от картинката: