Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за Работа за Недвижими имоти

Добавено в Избрани
от 3500 до 5000 лв. бруто
гр.Варна / 18 Юли
Добавено в Избрани
от 6000 до 10000 лв. бруто
гр.Бургас / 18 Юли
Добавено в Избрани
от 5000 до 8000 лв. бруто
гр.София / 18 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 10 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 04 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 04 Юли
Добавено в Избрани
от 3000 до 5000 лв. бруто
гр.Варна / 25 Юни
Добавено в Избрани
от 5000 до 5500 лв. бруто
гр.София / 18 Юли
Добавено в Избрани
от 3000 до 5000 лв. бруто
гр.Варна / 18 Юли
Добавено в Избрани
от 1000 до 2000 лв. бруто
гр.Пловдив / 17 Юли
Добавено в Избрани
от 2500 до 4000 лв. бруто
гр.София / 17 Юли
Добавено в Избрани
от 2500 до 5000 лв. бруто
гр.София / 16 Юли
Добавено в Избрани
от 3000 до 5000 лв. бруто
гр.Варна / 15 Юли
Добавено в Избрани
от 3500 до 4500 лв. бруто
гр.Пловдив / 15 Юли
Добавено в Избрани
от 4500 до 6000 лв. бруто
гр.Пловдив / 15 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 3000 лв. бруто
гр.Варна / 12 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 3000 лв. бруто
гр.София / 11 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 5000 лв. бруто
гр.Бургас / 11 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 5000 лв. бруто
к.к. Слънчев бряг / 11 Юли

Брокери и консултанти

Особен интерес будят професиите брокер и консултант, а идеалните кандидати са онези, които не страдат от липса на желание за работа. Обяви за свободни работни места винаги има, а заплатата в тази сфера е изключително тясно свързана с постигнатите резултати.

Тази област на реализация е подходяща за будни и амбициозни хора, които не се страхуват да поемат предизвикателства, да вложат креативност и които наистина имат желание да бъдат полезни, докато същевременно развиват личностните си умения и възможности.

Каква работа извършват брокерите

Тази професия се отличава с голяма динамика и се характеризира с това, че с натрупването на опита, заетите в тази сфера стават все по-добри. Те придобиват умение как да предложат на клиентите това, което търсят и как да ги насоча безпогрешно в правилната посока.

Успехът на упражняващите тази професия зависи от това доколко те умеят да се поставят в позицията на клиентите и до каква степен могат да съчетаят техния финансов ресурс с това, което се предлага на пазара.

Какво ни е нужно, за да станем консултанти

За упражнявате тази дейност в сферата на недвижимите имоти, вие трябва да притежават добри и задълбочени познания в имотната ниша и да умеят да насочат клиентите си към онова решение, което съответно ще бъде оптимално като вариант за тях.

Те трябва да умеят да предоставят подплатена с доказателства и факти информация на онази част от купувачите, които търсят недвижима собственост с цел инвестиция. Важно е да се подходи изключително отговорно когато се дават съвети на хората за това къде да вложат парите си.

Какви са предимствата на тази сфера

Предимствата на това да се реализирате като брокер или консултант в областта на недвижимите имоти са многобройни и атрактивното възнаграждение далеч не е единственият плюс. Заетостта в сферата притежава редица предимства сред които:

  • динамична среда;
  • среща с нови хора всеки ден;
  • креативност в представянето на офертите;
  • развитие на усет към красивото.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Ако търсите реализация в областта на недвижимите имоти, в тази категория на Zaplata.bg ще можете да се запознаете с всички налични свободни позиции на пазара към момента. Обявите за работа са изключително много, като заплатата може да варира в много широки граници, в зависимост от града, фирмата и условията на договора.

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.