Добавено в твоите Избрани обяви

МОБАКС ООД

Разглеждания: 4 728

За компанията

Ние сме Мобакс ООД и във всичко, което правим искаме да творим нови, красиви и полезни неща. Да прилагаме оригиналност и творчество, а не да следваме утвърдени практики. Независимо от всичко и всички, да мислим и действаме извън рамките. Да бъдем иновативни и авангардни.

Начинът по който го правим е като доставяме на пазара точните продукти в точния момент. Като използваме модерни и лесни за използване методи на общуване и обслужване; предлагаме продукти с красив дизайн и услуги, прости и интуитивни за употреба и същевременно сме приятелски настроени и отворени към потребителя. Каквото и да правим, го правим, изхождайки от и за потребителя, неговите нужди и актуални потребности.

От 2009 г. доставяме и дистрибутираме на българския пазар страхотни аксесоари за мобилни телефони и таблети като калъфи, протектори за екрана, слушалки и хендсфри, кабели, зарядни устройства, преносими bluetooth тонколонки и други.

Също така от 2016 г. предлагаме персонализирани калъфи с избрани от клиентите дизайни и/или лични снимки, с висококачествен печат на изображенията и 100% гаранция за издръжливост на цветовете.


Контакти

Уебсайт

http://mobax.bg
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на МОБАКС ООД