Добавено в твоите Избрани обяви

Адвокатска кантора Д-р МИРОСЛАВА ЯНКОВА ХРИСТОВА

Разглеждания: 134
Адвокатска кантора Д-р МИРОСЛАВА ЯНКОВА ХРИСТОВА

За компанията

Адвокатска кантора Д-р Мирослава Христова е българска бутикова правна кантора, която обслужва международни и национални корпоративни клиенти.

От стартиращи фирми през малки и средни предприятия до големи концерни – ние предлагаме правни консултации във всички сфери на корпоративното право. Нашите клиенти високо ценят предприемаческия ни начин на мислене, икономическото ни разбиране и дългогодишния ни опит.

Нашите услуги са фокусирани основно към нуждите на немскоговорящи инвеститори, които искат да започнат дейност в България или които вече са стъпили на българския пазар.

Като бутикова адвокатска кантора ние сме особено горди, че ежедневно и от години представляваме в България интересите на редица известни европейски и международни дружества и концерни. Нашето портфолио включва всички правни услуги, които се предоставят и от големи адвокатски кантори.

Големите компании се спират на нас, защото нашата офис-структура и „hands-on“ манталитет на работа ни позволяват да предлагаме качествени, прагматични, креативни и индивидуални решения .Визитна картичка

Висококвалифицирани правни услуги във всички области на корпоративното право. Основните ни клиенти са големи международни компании.

Служители:6
Офиси в България:София
Година на основаване:2013

Технологии

Microsoft 365

Контакти

Адрес

София 1040, Интерпред-Световен Търговски Център, бул. Драган Цанков № 36, офис 208 Б

Телефон

+359887838055

Уебсайт

https://recht.bg/bg/

LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/rechtsanwaltskanzlei-dr-miroslava-hristova/?viewAsMember=true

Обяви за работа в Адвокатска кантора Д-р МИРОСЛАВА ЯНКОВА ХРИСТОВА (1)

Добавено в Избрани
Aдвокат/Младши адвокат (м/ж/д) с немски език
гр.София / 28 Ноември
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Адвокатска кантора Д-р МИРОСЛАВА ЯНКОВА ХРИСТОВА