Добавено в твоите Избрани обяви

Мексон ООД

Разглеждания: 12 726
Мексон ООД

За компанията

МЕКСОН е компания производител на почистващи препарати с марки Medix и Razor, перилни препарати с марки Alvina и Lex и козметика с марка Stilena. Нашите продукти се продават успешно в магазините в цялата страна. Продуктите ни с марки VIR и WAIX дистрибутираме в Европа, държави от Близкия изток, Африка и Далечния изток. MEDIX Professional е специализираната ни серия за професионалните нужди на всеки модерен бизнес.  

От своето създаване непрекъснато инвестираме в нашите служители, в нови технологии, в проучване и разработка на ефективни продукти. Разполагаме с модерно оборудвана изследователска лаборатория, благодарение на която успяваме да отговорим на високите потребителски изисквания за безупречна и здравословна хигиена.

Като работодател с дългогодишен опит, вярваме, че хората с техните усилия и талант са решаващ фактор за успеха на компанията. Приоритет за нас са привличането и обучението на специалисти, ориентирани към постигането на високи резултати, като се грижим за тяхното развитие, мотивация и израстване. Със служителите ни градим дългосрочни взаимоотношения, основани на доверие и отразяващи нашите ценности и принципи. Станете част от нашия екип, за да развиваме заедно едни от най-успешните български марки в приятна и модерна работна среда!

Визитна картичка

МЕКСОН е компания производител на почистващи препарати с марки Medix и Razor, перилни препарати с марки Alvina и Lex и козметика с марка Stilena.

Служители:340
Офиси в България:Пловдив, София
Година на основаване:1994

Придобивки

Безплатен транспорт
Карти за спорт
Безплатни обучения
Билети за конференции и семинари
Коледно парти

Галерия

Видео

Контакти

Адрес

гр. Пловдив, ул. "Васил Левски" № 266

Телефон

032/502 009

Уебсайт

http://mexon.bg/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Мексон ООД