Добавено в твоите Избрани обяви

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС-АП ООД

Разглеждания: 977

За компанията

Мега Eлектроникс АП ООД е сред най утвърдените компании в България, които предлагат широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението, вентилацията, климатизацията и изграждането на газови инсталации.

 За кратко време фирмата успя да се наложи на динамичния пазар като предложи на клиентите си богат продуктов каталог, разнообразие на водещи марки и модели, качествен и бърз монтаж, конкурентни цени и внимание към всеки клиент.


През годините Мега Eлектроникс АП ООД увеличаваше мрежата си от клиенти, като достигна не малък брой сключени договори за монтаж и поддръжка на климатична инсталация с различни търговски вериги. С повишения обем на работа се увеличаваше и екипа. Сега можем да се похвалим с мобилни групи от специалисти - монтажници и техници, чиято численост да е адекватна на пазара и в най-пиковите сезони.

Екипът ни се състои от млади и амбициозни специалисти с новаторско виждане, провокирано от многообразието на реализираните поръчки.

Към момента имаме собствени магазини в София, Пловдив, Плевен, Бургас, Дупница, както и изградени многобройни партньорски отношения с колеги от цялата страна, които монтират климатична техника закупена от нас. Ние ви предлагаме повече от едно решение за климатизация на Вашия дом или офис, съобразено с изискванията Ви за комфорт и надеждност на техниката. В удобно за Вас време извършваме безплатни огледи на помещението и заедно обсъждаме вариантите за монтаж на климатика. За избора на всеки тип климатик може да разчитате на пълната ни гама от сплит системи, многофункционални канални климатици, икономични подови и касетъчни климатици, универсални подово-таванни климатици, както и стенни мултисплит системи, многозонови климатични системи - VRV и VRF, системи чилър фанкойл до централни системи за вентилация и климатизация на въздуха.

Визитна картичка

Служители в България: 100
Градове в България:София, Пловдив, Бургас, Плевен, Дупница

Придобивки

Ваучери за храна
Служебен телефон
Служебен автомобил

Контакти

Адрес

гр. София, ул. Околовръстен път 487 / Виж на картата

Телефон

0700 80 006

Уебсайт

https://megaelectronics.bg/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС-АП ООД

гр. София, ул. Околовръстен път 487